Şimdi Ara

Msi 870a g54 yerine gigabyte 870A usb3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi 870a g54 anakartim vardi bundan 1 ay once saniyorsam yandi garantiye yolladim 3 hafta sonra bana bi alt model anakart yollandi iade ettim buseferde gigabyte 870A usb3 anakarti yolladirlar ben bunlarin arasinda neladar fark vardir arastirdim
    Pek bir bilgi bulamadim yardimci olursaniz
    Sevinicem firmanin cakalligimidir bu acaba ?

• Gigabyte alabilirsin çipsetleri aynı zaten ve ultra durable 3 serisinden bir kart.
  • Gigabyte ustun bi kartmi peki fiyati msi a gore daha ucuz cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla ud3 değil aslında çok aman aman bir fark yok 2 ram slotu var gigabyte ın o modelinde ve doğal 1600 mhz desteği var chipsetleri aynı olduğu için fark yok bildiğim.bende msi 870a g54 kullanıcısıyım da nasıl yaktınız ?
  • Vallahi bende islemci 1055t var amd x6 2.8 den 4.0 a voltaj vererek ramlere ve islemciye 5 6 aydir kullaniyordum bi anda cit diye bi ses geldi ve bidaha acilmadi servisten gelen bilgi bu bende anlamadim
  • Gerçekten fark yok mu ?Msi kalitesi katı kapasitör cart curt falan...
  • Alt seriden kastınız nedir gerekli iletişim bilgilerinizi pm ile iletebilirseniz yardımcı olmaya çalışıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetone

Gigabyte ustun bi kartmi peki fiyati msi a gore daha ucuz cunku

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-870a-usb3rev_31/overview/ sana gönderilen kart buysa.Daha msila uğraşma derim.

Msiyı datagate,mascom,pente getiriyor gigabyteı endeksle arena getiriyor nasıl olduysa sana gigabyte kart göndermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 25 Mayıs 2012; 15:08:16 >

• Yollayan kim; distribütör, servis, satıcı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.