Şimdi Ara

MSI 8800GT OC Anlam veremediğim bi problemim var yardımcı olurmusunuz!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: -kobe-

baktım F10

Mutlaka güncellenmeli !!!

Forumda anakart bölümünde DS3 kullananlar diye başlık var, oraya sorarsanız arkadaşlar nasıl bios yükleyeceğiz konusunda size hemen yardımcı olurlar.
    Hiç zamanım olmadığı için şu an yardım edemiyorum fakat gece yine burada olurum. ihtiyaç olursa yine yardımcı olurum.

Bios güncellemesi ile sorununuz geçecek gibi geliyor bana.
  • Bende de Msi 8800gt oc edition var. 12 saat nfs prostreet oynadım, bana mısın demedi. 4 saat crysis oynadım yine bana mısın demedi. 18 saat call of duty 4 multi oynadım tık yok. Sadece fan ı %50 de kullanıyorum. Bi problem yaşamadım. Bir kartı benim kadar zorlayabilecek başka manyak da yoktur muhtemelen
  • bu kartı 65nm fazla ısınmaz tek slot yapmışlar vardır bir bildikleri diye aldım,ama malesef umduğum gibi çıkmadı,sıcaklık ve ses çok fazla,bu değilki karttan memnun değilim aksine çok memnunum ama dediğim gibi ses ve sıcaklık bayıyor bir yerden sonra,kartı kullananlarında mutlaka rivatuner'le fan ayarı yapmalarını tavsiye ediyorum

artık uyumlu soğutucular iyice bi çıktıktan sonra şöyle sessiz bişey alıp takmam gerekiyor yoksa bu şekil çekilir gibi değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.