Şimdi Ara

MSİ 890FXA-GD65 overclock ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü bugün amd phenom2 x4 965 akasa nero3 ve team elite 4gb ddr3 1333mhz bellek ile aldım sıcaklıkları baktığımda normal gözüküyor overclock için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

• dostum bende yarın sabah alıcam sonuçları söylerim
  • ya aslında biraz tecrübem var ama bu anakartın overclock menüsü baya detaylı ve yeni diye çok ellemek istemiyorum
  • o.cyi detaylı bilmiyorsanız hiç bulaşmayın AMD Platformunda cogu 8xx çipsetler yanıyor işin ucunda
  • Yancağını pek zannetmiyorum ürün zaten overclock için yapılmış soğutucuları detaylı özellikleri falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: halogonga

dostum bende yarın sabah alıcam sonuçları söylerim

Dostum aldınmı anakartı test yapıcaktın sözde
  • quote:

Orijinalden alıntı: barış_39

quote:

yok hacı bunu almadım 30 lira daha verip asrock 970 extreme3 aldım aldımdaa 1.5 gün oldu tedarik edilecek diyor

• quote:

quote:

quote:

yok hacı bunu almadım 30 lira daha verip asrock 970 extreme3 aldım aldımdaa 1.5 gün oldu tedarik edilecek diyor

Olsun hacı 2 anakartında artıları eksileri var ben 965be işlemcimi voltajsız 3.80 kullanıorm kasmadım şimdilik

• hala tedarik aşamasında yarında kargoya verilmezse arayıp konuşcam yeter be
  • teknobiyotikten aldıysan onlar öyle yapmazdı aslında
  • @barıs_39 hocam oc konusunda iyiyimdir isterseniz yardımcı olabilirim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teknobiyotikten aldıysan onlar öyle yapmazdı aslında

kartı bi tanıdık aldı kargodan şimdi onu bekliyoruz oda yarına getirir artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

@barıs_39 hocam oc konusunda iyiyimdir isterseniz yardımcı olabilirim :-)

Hocam yardım edersen sevinirim 3.80de voltajsız sadece çarpan ve fsb deiştirerek ulaştım dahada ilerisi için çok detaylı menu var pek kurcalamak istemedim voltaj falan yakarım diye ankartın arkasında sanırım bios sıfırlama var cmos tuşu o işe yarıyo sanırım şimdiden yardımların için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

teknobiyotikten aldıysan onlar öyle yapmazdı aslında

kartı bi tanıdık aldı kargodan şimdi onu bekliyoruz oda yarına getirir artık

Halamı gelmedi bence peşini bırakma kaç gün oldu gelmemiş benim 1 günde geldi bence peşini aramalısın

• quote:

quote:

Hocam yardım edersen sevinirim 3.80de voltajsız sadece çarpan ve fsb deiştirerek ulaştım dahada ilerisi için çok detaylı menu var pek kurcalamak istemedim voltaj falan yakarım diye ankartın arkasında sanırım bios sıfırlama var cmos tuşu o işe yarıyo sanırım şimdiden yardımların için teşekkür ederim
    fsb değiştirmenize gerek yoktu sadece çarpan değiştirerek güzel değerlere ulaşılabilir siz hazır olduğunuzda sistemi default hale getirin başlayalım
  • quote:

quote:

quote:

fsb değiştirmenize gerek yoktu sadece çarpan değiştirerek güzel değerlere ulaşılabilir siz hazır olduğunuzda sistemi default hale getirin başlayalım

Aslında banada yardımcı olabilirseniz sevinirim Kingston hyperx 1600'lük ram aldık bunun içinde O.C yapmak gerekiyormuş bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 5 Temmuz 2012; 23:24:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.