Bildirim
MSİ 890FXA-GD65 overclock ?
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum bende yarın sabah alıcam sonuçları söylerim -
ya aslında biraz tecrübem var ama bu anakartın overclock menüsü baya detaylı ve yeni diye çok ellemek istemiyorum -
o.cyi detaylı bilmiyorsanız hiç bulaşmayın AMD Platformunda cogu 8xx çipsetler yanıyor işin ucunda -
Yancağını pek zannetmiyorum ürün zaten overclock için yapılmış soğutucuları detaylı özellikleri falan -
quote:
Orijinalden alıntı: halogonga
dostum bende yarın sabah alıcam sonuçları söylerim
Dostum aldınmı anakartı test yapıcaktın sözde -
quote:
Orijinalden alıntı: barış_39
quote:
Dostum aldınmı anakartı test yapıcaktın sözde
yok hacı bunu almadım 30 lira daha verip asrock 970 extreme3 aldım aldımdaa 1.5 gün oldu tedarik edilecek diyor
-
quote:
quote:
quote:
Dostum aldınmı anakartı test yapıcaktın sözde
yok hacı bunu almadım 30 lira daha verip asrock 970 extreme3 aldım aldımdaa 1.5 gün oldu tedarik edilecek diyor
Olsun hacı 2 anakartında artıları eksileri var ben 965be işlemcimi voltajsız 3.80 kullanıorm kasmadım şimdilik
-
hala tedarik aşamasında yarında kargoya verilmezse arayıp konuşcam yeter be -
teknobiyotikten aldıysan onlar öyle yapmazdı aslında -
@barıs_39 hocam oc konusunda iyiyimdir isterseniz yardımcı olabilirim :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
teknobiyotikten aldıysan onlar öyle yapmazdı aslında
kartı bi tanıdık aldı kargodan şimdi onu bekliyoruz oda yarına getirir artık -
quote:
Orijinalden alıntı: boostcolic
Hocam yardım edersen sevinirim 3.80de voltajsız sadece çarpan ve fsb deiştirerek ulaştım dahada ilerisi için çok detaylı menu var pek kurcalamak istemedim voltaj falan yakarım diye ankartın arkasında sanırım bios sıfırlama var cmos tuşu o işe yarıyo sanırım şimdiden yardımların için teşekkür ederim -
quote:
quote:
teknobiyotikten aldıysan onlar öyle yapmazdı aslında
kartı bi tanıdık aldı kargodan şimdi onu bekliyoruz oda yarına getirir artık
Halamı gelmedi bence peşini bırakma kaç gün oldu gelmemiş benim 1 günde geldi bence peşini aramalısın
-
fsb değiştirmenize gerek yoktu sadece çarpan değiştirerek güzel değerlere ulaşılabilir siz hazır olduğunuzda sistemi default hale getirin başlayalımquote:
quote:
Hocam yardım edersen sevinirim 3.80de voltajsız sadece çarpan ve fsb deiştirerek ulaştım dahada ilerisi için çok detaylı menu var pek kurcalamak istemedim voltaj falan yakarım diye ankartın arkasında sanırım bios sıfırlama var cmos tuşu o işe yarıyo sanırım şimdiden yardımların için teşekkür ederim -
quote:
fsb değiştirmenize gerek yoktu sadece çarpan değiştirerek güzel değerlere ulaşılabilir siz hazır olduğunuzda sistemi default hale getirin başlayalımquote:
quote:
Hocam yardım edersen sevinirim 3.80de voltajsız sadece çarpan ve fsb deiştirerek ulaştım dahada ilerisi için çok detaylı menu var pek kurcalamak istemedim voltaj falan yakarım diye ankartın arkasında sanırım bios sıfırlama var cmos tuşu o işe yarıyo sanırım şimdiden yardımların için teşekkür ederim
Aslında banada yardımcı olabilirseniz sevinirim Kingston hyperx 1600'lük ram aldık bunun içinde O.C yapmak gerekiyormuş bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 5 Temmuz 2012; 23:24:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X