Arkadaşlar benim anakartımda 8 pinlik bir güç konnektörü var.(Jpw1/ATX 12) Bu benim thermaltake güç kaynağımda mevcut değil. Sistemimin çalışması için bunu bağlamak zorundamıyım acaba. Eğer oyleyse onun bir çeviricisi falan var mı ne olur yardım edin en sonunda oturup kendim yapıcam....
İstanbuldaysan kadıköy yazıoğlu civarlarına bi bak orda 4-8 pin çevirici kablo olabilir veya aldığın yere bi sor onlar bi çaresini bulabilirler belki
945p neo anakart var bende de... eğer bahsettiğin problemi tam olarak anlayamadım... anakartta 8 soketlik bişi vardı ve güçten gelen 4 lüktü... benim problemim öyleydi, eğer ondan bahsediosan anlatayım...
quote:
Orjinalden alıntı: french_kiss
945p neo anakart var bende de... eğer bahsettiğin problemi tam olarak anlayamadım... anakartta 8 soketlik bişi vardı ve güçten gelen 4 lüktü... benim problemim öyleydi, eğer ondan bahsediosan anlatayım...
Evet arkadaşım bendeki sorun bu...
8 soketlik kanalın 4 soketine koyacaksın anakartını güneybatı tarafında kalan 4lüsüne takıcaksın sakın ortasına ya da başka biyere takma anakrtını yakarsın!!!
fotoğrafını yaptım mail adresin ya da msn kullanıosan anakart üzerinden ayrıntılı biçimde gösterdim