Şimdi Ara

MSI 970A-G43 anakart ve ekran kartını soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart: MSI 970A-G43
    İşlemci: AMD FX-6300
    Ekran kartı: HD 7790

Geçtiğimiz ağustos ayında topladım bunları. Aslında 970A-G46 alacaktım ama dükkanda bulunmadığı için G43 almak zorunda kaldım ve malumunuz bunun soğutması zayıfmış. Şimdi işlemci ısısında problem yok ama özellikle oyuna girince anakart ve ekran kartı çok ısınıyor. Bir şeyler yapacağım, işte sorularım:

Anakartın üzerindeki Northbridge denen yere heatsink takmak istiyorum. Vatan'da şöyle bir şey var. Bu benim anakartıma uyumlu mudur? Başka ürün baksam uyumlu olup olmadığını nereden anlarım?

Ekran kartı nasıl soğutulur bilmiyorum. Sürekli temizlemek mi lazım, anakartı soğutunca ekran kartı da soğur mu? Ayrıca ne yapmak lazım?

İşlemciye kutusuyla gelen fan takılı, onu da değiştirmek istiyorum. Bunların tamamını 100-150 liraya halletmek niyetindeyim ve işlemci de fazla ısınmadığı için orta seviye bir fan yeter sanırım. FX-6300'e ne tavsiye edersiniz? Bir de kasanın sol kapağını çıkarttım işe yaradı ama kasa masanın altında duruyor, bacaklarımın kasanın bu halde hemen yanında durması sağlığa zararlı mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m1crobe -- 4 Haziran 2014; 15:02:08 >

• ...................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.