Şimdi Ara

MSI 975X Platinum Power Up Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar; onumuzdeki hafta kendime yeni bir sistem toplayacam. Anakart olarak MSI INTL 975x Platinum Power Up Edition i sectim. Bunu kullanan kimse var mi hakkinda biraz yorum alayim mumkunse. Islemci olarak 6600E yani Core 2 Duo 2.40 dusunuyorum. konu hakkinda yorum alabilirsem sevinirim. iyi calismalar..

• aynısı arkadaşımda var..geçen ay beraber almıştık..sağlam bir karttır..ama sanırım fazla o/c olmuyormuş..o fiyata daha iyisini alırsın..mesala biraz daha para koyup Commando ve ya Asus P5B deluxe Wifi ap alabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CelLaTh -- 25 Nisan 2007; 0:54:34 >
  • slm O/C dusunmuyorum aslinda ... OC haric diger ozellikler bakimindan iki anakarttan da kat kat iyi aslinda... dunyadaki quadcore destekli 4 anakarttan biri.. ben en iyisi takilayim buna yorumlariniz icin tesekkur ederim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterOfScorpions

slm O/C dusunmuyorum aslinda ... OC haric diger ozellikler bakimindan iki anakarttan da kat kat iyi aslinda... dunyadaki quadcore destekli 4 anakarttan biri.. ben en iyisi takilayim buna yorumlariniz icin tesekkur ederim ..

kardeş dünya da quad core destekli 4 anakart deil belki yaklaşık 40 tane anakrt modeli vardır..o yüzden dediğim anakrtları düşünmeden buna atlama..
  • slm. yorumlariniz icin tesekkur ederim. MSI la gorustum CONROE lar icin devre karti versionunun 2.1 ve uzeri olmasi gerekiyormus hepsiburadayla da gorustum o surummus. siparisleri veriyorum nasip olursa hafta ici elimde olacak parcalar. heyecanliyim aslinda. bi siteden quake 4 siparisi de gectim. imzami da ekledim simdiden
  • sırf MSI da 4-5 tane Quad Core destekleyen anakart var
    Bunun daha Asusu,Gigabyte ı,Abiti,DFI yı,var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence gayet ii bir seçim yapmışsın bugüne kadar hep msi kullandım gigabyt yada asusun aynı model anakartlarına daha çok para vermekten kaçındım ve her seferinde iiki böle yapmışım dedim, senin seçtiğin kart o.c'de bile gayet ii performansa sahip, şimdiden güle güle kullan derim
  • hadi hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.