Şimdi Ara

MSİ 990FXA_GD65 mi GIGABYTE 990FXA-UD3 mü ? ÇOK ACİLL YARIN ALACAĞIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında ilk tercihim Gigabyte tan yanaydı ama Bostancı vatan stoklarında gigabyte yok oyüzden MSİ da alabilirim. Hangisi daha iyidir oc ve stabilite açısından. Lütfen yardımmmmm

• up up
  • gd65 hem ucuz hem de cok kaliteli gozun kapali alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

gd65 hem ucuz hem de cok kaliteli gozun kapali alabilirsin.

Pişman olmam değil mi hocam ? Aslında MSI ın oc genie gibi güzel imkanlarıda var ama asıl beni cezbeden gigabyteın kaslı ve güzel görünümüydü soğutucuları falan iyi gözüküyordu. O zaman yarın alıyorum hocam bu kartıhttp://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-990fxa-gd65-990fxa-gd65-am3+-amd-990fxsb950-ddr3-2133mhz-(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56108

• Bende GD65 i düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüvariKaptan

quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

gd65 hem ucuz hem de cok kaliteli gozun kapali alabilirsin.

Pişman olmam değil mi hocam ? Aslında MSI ın oc genie gibi güzel imkanlarıda var ama asıl beni cezbeden gigabyteın kaslı ve güzel görünümüydü soğutucuları falan iyi gözüküyordu. O zaman yarın alıyorum hocam bu kartıhttp://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-990fxa-gd65-990fxa-gd65-am3+-amd-990fxsb950-ddr3-2133mhz-(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56108

al gitsin gd65 i

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bence de gd65
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedense giga ya karsi onyargim var. Sevmiyorum abi
    gd65 alirdim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gıgabyte almanı tavsiye ederim ....gıgabyte dual bios var yani mevcut bios yedeği bulunuyor bios güncellemesinde sorun yaşarsan anakart çökme derdine son 2 bios tekrar kuruyorsun ...
  • Msi ın amd nin AM3+ cephesinde kaslı bir kartı yok nedense soket eskidi ondan sanırım ne acayiptir ki APU chipsetlerinde gayet kaslı ama ben yine de GD65 derim

MSİ 990FXA_GD65 mi GIGABYTE 990FXA-UD3 mü ? ÇOK ACİLL YARIN ALACAĞIM !!!
  • bencede GD65 al. severim kendisini
  • SüvariKaptan S kullanıcısına yanıt
    Bence 990fxa-ud3 al çünkü g65'de kart üzerinde usb 3.0 konektörü yok. İlerde kasa önü yada o tarz USB 3.0 olan bir sistem kullanırsan usb 3.0larını karta bağlayamazsın ve ekstra pci karta para vermek zorunda kalırsın. Saygılar.
  • SüvariKaptan S kullanıcısına yanıt
    Ayrıca eklemek isterim 990fxa-ud3'ün arka panel konektörleri g65'e göre çok daha zengin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.