yanınada i3 3220 ve corsair vengeance 4 gb ddr3 1600mhz tek modül ram alıcam, sisteme o.c yapmayacağım güncel oyunları oynamak ve sistemimin biraz daha güncel olmasını istiyorum sizce bu anakart nasıl kullananlar var mı?
birde bellek desteği listesinde corsair'in bu ramini bulamadım acaba sorun çıkartırmı cevaplarsanız sevinirim ram işlemci ile uyumlu bu arada
Hocam almışken biraz daha özellikli bir kart alın bunu öneririm:
yaw arkadaşım o anakarta para veremem jpwr2 girişi 8 pin o yüzden düşünmüyorum
Merhabalar şu anda bu anakartı ve intel i3 3220 kullanmaktayım ve gerçekten performansı çok çok iyi 3.0 usb giriş 3.0 pci-e slot ve diğer özellikleri ile bütçesi düşük olanlara hitap ediyor bence parasını hakeden bir anakart
quote:
Orijinalden alıntı: VREESLOOS
Merhabalar şu anda bu anakartı ve intel i3 3220 kullanmaktayım ve gerçekten performansı çok çok iyi 3.0 usb giriş 3.0 pci-e slot ve diğer özellikleri ile bütçesi düşük olanlara hitap ediyor bence parasını hakeden bir anakart
yorumun için sağol dostum aynen toplayacağım sistemi kurmuşsun i3 3220 işlemcin nasıl performasnı iyimi sıcakılık değerleri falan söylermisin
ayrıca b75 chipset ile h77 arasında usb ve sata 3 portlarının fazlalığı ve raid desteği dışında hiçbir fark yok o.c için z77 chipset iyi
Boşta(stok fan):30-40 arası Tam yükte:40-55 arası değer alıyorum bence gayet iyi