Şimdi Ara

Msi Afterburner ve hata!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi Afterburner son sürümü yükledim, bilgisayarımı yeniden başlattığımda direk bu hatayı veriyor "cannot establish connection with the update server"
    Oyunlarda da fps ve değerlerin hiçbirini göstermiyor.
    Tüm ayarları yapmama rağmen, fps ve değerleri göstermesi için yapılan ayarları yapmama rağmen hiçbir şekilde bunu başaramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 9 Mayıs 2016; 9:49:17 >

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Beta sürümünü yüklemiş olabilirsin son çıkanı otomatik update seçeniğini iptal et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Beta sürümünü yüklemiş olabilirsin son çıkanı otomatik update seçeniğini iptal et.

Final surumunu yukledim hocam. Epeydir var bu sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var 1 haftadan beri. afterburner ve rivatunerı silip yükledim kaç kere bir şey değişmedi.
  • Bunun sebebi rivatunerle ilgili o yazi cikana kadar bekleyin tamam diyin sonra oyuna girin birde ayarlarını yaptınız mi programin oyun icinde gosterme ayarlarini ayar olmadan göstermiyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: 1231243

Bunun sebebi rivatunerle ilgili o yazi cikana kadar bekleyin tamam diyin sonra oyuna girin birde ayarlarını yaptınız mi programin oyun icinde gosterme ayarlarini ayar olmadan göstermiyor çünkü

Bütün ayarları yapmama rağmen göstermiyor hocam.
  • Aynı hatayı veriyor ama oyun içinde fps görmekle ilgili sorun yok.Programı kurarken riva tuner ile birlikle kurun.
    Technopatın video rehberi vardı.Onu incele birde.

https://www.technopat.net/2015/09/27/msi-afterburner-osd-gosterge-rehberi/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Aynı hatayı veriyor ama oyun içinde fps görmekle ilgili sorun yok.Programı kurarken riva tuner ile birlikle kurun.

Z97'de hiçbir sorun vermiyordu ve sorunsuz kullanıyordum, Z107'ye geçtiğimden beri bu hatayı veriyor sürekli. Herşer kusursuz kuruluyor zaten.

• Chipsetle alakası yok dostum bunun. O sorun sadece sende değil herkezde var. Bendede var ama fps değerlerini alabiliyorum.
  • Aynı hata çıkıyor ama programın çalışmasına mani değil

• bendede bir sorun var bu program açık oyuna girice her oyunu 13 fps de açıyor neden olabilir acacba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

quote:

Aynı hatayı veriyor ama oyun içinde fps görmekle ilgili sorun yok.Programı kurarken riva tuner ile birlikle kurun.

Z97'de hiçbir sorun vermiyordu ve sorunsuz kullanıyordum, Z107'ye geçtiğimden beri bu hatayı veriyor sürekli. Herşer kusursuz kuruluyor zaten.

Bende de aynı sorun var. Çözdünüz mü?

• merhaba eğer güncellemeleri elle yaparım bana sıkıntı olmaz yeter ki o hata bilgisayarı açtığımda gelmesin diyorsanız resimdeki gibi yapın sıkıntı kalmaz.. kolay gelsin...
     Msi Afterburner ve hata!
     Msi Afterburner ve hata!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkakcam -- 27 Ağustos 2016; 22:55:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

quote:

Bende de aynı sorun var. Çözdünüz mü?

Hocam Win10'a geçtiğimde düzeldi sanırım, tüm değerleri vs görebiliyorum ekranda.
    Sadece her bilgisayarı açışımda rivaturner'ın hata tarzı penceresi çıkıyordu, onu da üstteki arkadaşın verdiği taktikle çözdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkakcam

merhaba eğer güncellemeleri elle yaparım bana sıkıntı olmaz yeter ki o hata bilgisayarı açtığımda gelmesin diyorsanız resimdeki gibi yapın sıkıntı kalmaz.. kolay gelsin...
     Msi Afterburner ve hata!
     Msi Afterburner ve hata!

Her bilgisayarı açışımda bi hata veriyordu, umarım bu şekilde düzelir, teşekkür ederim.

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 4 Mayıs 2020; 14:59:15 >
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Bende düzelttim. Şuan sadece rise of tomb raider dx12 olduğu için göstermiyor diğer tüm oyunlarda çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.