Şimdi Ara

Msi overclock scan yaptım çıkan sonuç nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi overclock scan yaptım çıkan sonuç nedir ?

Msi gtx 1660 ti gaming x ekran kartım var. Overclock scan fonksiyonunu bi deneyim dedim. Scandan önce yaptığım kendi ayarlarım;

-Fanı ekran kartının değilde msi afterburnerın otomatik fan ayarına aldım (66 derece ise fan %66 dönücek örneğin)
    -Power Limiti %100 den %103 e çektim (ne hikmetse bazı oyunlarda %100 power limiti aşıp 103 104 e ulaşıyor ama bu saniyelik oluyor. Bende dedim 103-104 istiyorsa anlık çekiyim 103 e dedim)
    -power limiti 100 den 103 e çekince otomatikman sıcaklık limiti 83 den 86 oldu

Scani başlattım gördüğünüz gibi 20 dakikaya yakın sürdü test ve çıkan sonuç aşağıda. Sanırsam 81 mhz daha arttırabilirsin gpu clocku diyor bana. Ama altındakileri anlamadım :( gpu clock hızı testten sonra "Curve" olarak yazmaya başladı zaten onuda anlamadım ki altındaki dominant limiter falan hiç bi çıkarım yapamadım

Gelin reçetemi yorumlayalım teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu amd kartlarda çalışmıyor mu ?
  • Fikrim yok. Bende ilk kez yaptım.

Edif: 50 mhz gpu clock arttırıp scan değilde test yaptım. Çıkan sonuç bana dediki "50 mhz overclock %90 güvenlidir" dedi. E 81 e kadar yapabilirsiniz niye dedi scanda onu anlayamadım zaten altındaki açıklamalarıda merak ediyorum doğrusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.