Şimdi Ara

MSİ alıcam yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler vatan pc den msi almak istiyorum ama baktıgım üründe turbo boots özelligi yer almıyor veya vatan pc yazmadı link buhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/msi-ge60-2oe-215tr-ge60-notebook-core-i7-240-ghz-16gb-1tb-156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68868 bi bakarmısınız turbo özelligi varmı birde 16gb ram nasıl çok gereksizmi ?

• Bilgisi olan yokmu
  • Turbo boost standart hepsinde var
    Gayet guzel pc alabilirsinx
    16 su an icin biraz fazla evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bilgisi olan yokmu acaba
  • Bu bölümde incelemeleri mevcut; kalite, soğutma , oyun performansı ve diğer özellikleri hakkında biraz daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
  • Benim sadece bu modelde turbo olup olmadıgını ögrenmek istiyorum vatan bilgisayarda bilgilendirme bölümünde yer almıyor
  • Turbo boost var. Ancak tavsiyem Windowsu dert etmiyorsan o cihaz yerine SSDli bi cihaz al. 16GB RAM'den daha fazla iş görür.
  • beyler win8.1 güncellendiginde ram hatası oluyomuş ben aldıgımda 8.1 mi yüklü olucak acaba yoksa win 8 yüklü olup 8.1 i benmi güncelleyecegim 1 aya kadar almayı düşünüyorum Lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygarkoc06 -- 19 Kasım 2013; 20:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarkoc06

beyler win8.1 güncellendiginde ram hatası oluyomuş ben aldıgımda 8.1 mi yüklü olucak acaba yoksa win 8 yüklü olup 8.1 i benmi güncelleyecegim 1 aya kadar almayı düşünüyorum Lütfen yardımcı olun

8.1 güncellemesini yaptım herhangi bir hata yok şuan
  • Bir arkadaş benim alıcagım modelin aynısını almış 16 gb lık bellek alanı yetersizligi diye hata aldıgını söylüyor başka bir arkadaşımızda bunun nedeninin win 8.1 oldugunu söyledi ben aldıgımda sadece win8 olmasını isitiyorum 8.1 e gerek yok magazadan aldıgımda direk win 8 mi çıkar yoksa güncellenmiş versiyonumu çıkar
  • Beyler bu laptopun SSD yok Kasası kötü yani ısınma problemi olur ekran kartı müthiş bir kart değil bana sorarsanız gx70 alın ama sizin kararınız saygı duyarım incelemelerini imzamda bulabilirsiniz

NOT: Sadece oyun oynarım diyorsan gx70 ama işlem yapacaksan ge60 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELİKANLI38 -- 20 Kasım 2013; 10:02:12 >
  • O islemcinun oyunlarda da cok kotu performans verecegi zaman yakindir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.