Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı Satın Al 6 Kasım 2023 13:45 1 1 MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) PCI-E 4.0 Ekran KartıHerkese Merhaba;Yeni kart aldığım için satılıktır. Hiç bir sıkıntısı yok, kasadan söktüm duruyor.Kutusu mevcuttur. Ürünün garantisi sona ermiştir.Mining yapmadım, evde oyun amaçlı kullanıldı. 2K çözünürlük için uygun bir kart.Bir kaç ay önce termal pad ve macun bakımlarını yaptım.İstenilen fiyat 3000 TL olup, Muğla/Marmaris elden teslim diğer illere havale/eft/fast akabinde alıcı ödemeli kargo ile gönderimi yapılacaktır.GET-PARAM GÜVENDE, kapıda ödeme veya kredi kartı ile satış ve ödeme yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı SATILIK Ryzen 5 3600 Kutulu İşlemci PS3 Slim 320GB Yanında 12 Kutulu Oyun ve Bulunmaz ekstra aksesuarları ile SATILDI: Sapphire HD7850 O.C. Dual-X GDDR5 2GB 250 TL.