Şimdi Ara

msi anakart-ekran kartları ekstra %20 indirim hepsiburada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni çıkan anakartları bekle. pcie4 gibi yeni teknolojiler ile gelecekler.
  • Anakartları kargolanan oldumu? Benim ki hala kargolanmadı dün kargo günüydü?
  • merhaba, Hepsiburada da ilk önce Msi b450m mortar kart almıştım 1 günde hemen kargoya verildi. Mortar Matx olduğu için Atx olan Gaming Plus modelini sipariş verip diğerini geri gönderdim.

kargoya verilme tarihi 10 Temmuz olarak gösteriyordu bugün içinde inşallah kargoya verilir.

Gaming Plus ı 560 TL ye almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loverello -- 10 Temmuz 2019; 10:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Anakartları kargolanan oldumu? Benim ki hala kargolanmadı dün kargo günüydü?
    Benim de kargolanmadı aynı şekilde dün kargoya verilmesi gerekiyordu.
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    Şikayet açtım kargoyla ilgili sizde açın belki çok kişi olursa dinlerler. Yine ihtiyacım varken satın aldığım ürünü göndermedi. Bir ara monitör konusu vardı ihtiyacım varken monitör almıştım indirimle göndermemişlerdi. THH kararı ile almıştım. Bu da öyle olacak sanırım.
    Tam sahtekar oldu bunlar da artık. Hem kampanya yapıyorsun indirim yapıp millete aldırıyorsun ama göndermiyorsun. Olaya bak.
  • Bende ayın 5. De 1660ti aldım 9 temmuz Kargo günü yazıyordu halen verilmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de durum aynı. Dün anakart bugün ekran kartı kargoya verilecekti. İkisi de hazırlanıyor gözüküyor. Arayıp ulaşabilen oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whatsapp üzerinden kargo durumunu sordum, Ürününüzün kargolama işlemleri belirtilen tarihin sonuna kadar sağlanması beklenmektedir.tahmini kargoya veriliş tarihi müşterilerimize sipariş esnasında belirlenmekte olup, ürünün paketleme işlemleri belirtilen tarihe kadar sonlandırılması adına çalışmalar sağlanmaktadır dediler
    benim ürünün tahmini kargo tarihi 10.07.2019
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    Benim anakartı kargolamışlar hocam bakalım gelince tekrar yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Benim anakartı kargolamışlar hocam bakalım gelince tekrar yazarım
    Benimkiler şimdi geldi hocam
  • Benim sipariş aynı henüz kargoya verilmemiş. Mesaj attım dönüş olmadı

gerçi istedğim anakart stoklarda yok yazıyordu şimdi 2 saat 59 dakika içinde sipariş verirseniz aynı gün kargo yazıyor. Gönderecekler sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loverello -- 11 Temmuz 2019; 14:12:54 >
  • b450 tomahawk almıştım dün aksam kargoya verildi bu sabah teslim edildi.(henüz sistem parçaları tam olmadığından deneme şansım olmadı ama kutu vs sıfır görünürde bir problem yoktu)
  • Sonunda kargoya verildi. Hepsiburada son zamanlarda ürünleri Sürat kargoyla gönderiyor. En kötü kargo şirketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.