Şimdi Ara

msi anakart-ekran kartları ekstra %20 indirim hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru mu bilmiyorum ancak bir tane b450 plus sipariş geçtim 568 liraya geldi.
    gece 12 de aktif oldu indirimler

gerçekten piyasadan 150 -200 liraya dah adüşük fiyatlar
    x470 ler b3xxx ler vs...
    www.hepsiburada.com
    MSI Anakartlar ve Fiyatları - Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/msi/anakartlar-c-152

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 4 Temmuz 2019; 0:23:55 >

• Sadece anakart değil. Bütün msi ürünlerinde.

Şu anda 741 liraya rx 570 var.
  • incubus İ kullanıcısına yanıt
    ona bakmamıştım eklledim konuya.
    ihtiyacı olanlar için çok iyi fiyatlar amerikadan ucuz.

• Cok iyi fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan açık ara en iyi fiyatları hepsiburada kdv indiriminde veriyor. Gerçi döviz kurundaki düşüşten dolayı bu fiyatların zaten şuan bu seviye olması lazım.
    gtx 1660 ti aldık arkadaşıma bu sayede 1 haftadır kovalıyorduk erken geldi indirim. Ayın 16-17 si gibi gelir diye bekliyordum.
  • MSI B450 Tomahawk 3466(OC ) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart 665 TL
    www.hepsiburada.com
    MSI B450 Tomahawk 3466(OC ) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-b450-tomahawk-3466-oc-ddr4-soket-am4-atx-anakart-p-HBV00000CYLST
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Kafam karıştı . Alınası duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 4 Temmuz 2019; 1:23:23 >

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Nacizane forumdan bir arkadas gf nin f sinin firin olduğunu, bu modellerin cok isindigini soylemisti. Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gündür 2. el rx serisi kovalıyorum bir gün erken yatıyım dedim fırsat kaçtı.
  • ulen anakart manakart hiçbir halt kalmamış, millet toplu alıp satıyor kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

MSI B450 Tomahawk 3466(OC ) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart 665 TL
    https://www.hepsiburada.com/msi-b450-tomahawk-3466-oc-ddr4-soket-am4-atx-anakart-p-HBV00000CYLST
    istediğim anakarttı bitmiş
  • AMazon.com.tr'de b450 tomahawk 665 TL düşmüş bir tane aldım
  • Harbiden 1000 TL altı fırsatları süpürmüş millet. RX570 aldım. Sabah 9 gibi stokta vardı . Şimdi bitmiş

• B450 Tomahawk yeniden stoğa girmiş. (659 TL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Harbiden 1000 TL altı fırsatları süpürmüş millet. RX570 aldım. Sabah 9 gibi stokta vardı . Şimdi bitmiş
    rx 570 'in fiyatı şu amerikalıların dediği gibi "steal" di.
    Çokta alınıp satılacak bir kart olmadığı için ihtiyacı olanlara gitmiştir.
  • haber verdiğiniz için teşekkürler.ryzen 3000 serisi (eğer fiyatları çok uçuk olmaz ise yoksa 2600 yada 2600x) bir sistem toplamak istiyorum. (parça parça bütçem el verdikçe) gördüğüm kadarıyla msı b450 tomahawk anakart bu indirimde popüler bir seçim oldu.bu anakart ile 3000 serisi bir işlemci kullanılabiliyormu acaba (çok uzun süredir toplamadım o yüzden pek bir bilgim yok en son sistem toplayalı 10 yıl oldu sanırım)
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsin ama bios update gerekir. O konuda da msi anakarta bir dugme koyup guzellik yapmis ona basip usb ile bios update yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merdas kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.parça parça toplayacağım için gönlüm yeni çıkacak anakartlarda aslında (x570 idi sanırım) ama bunlar çıktığında şu andaki b450 anakartlardan daha pahalı olacaktır diye söyleniyor haklı olarak,o yüzden mecburen b450 model bu anakartı almak uygun olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.