Şimdi Ara

Msi anakart güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Formattan sonra internet bağlantım gelmiyor xp kullanıyorum anakartı kurulum yapman gerekli dediler ama kuramıyorum nasıl olacak yardımcı olurmusunuz? Sitesinden gerekli dosyaları indirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TRabbit kullanıcısına yanıt
    Anakart ınızın sitesinde bütün Driverlerini(Chipset,Ses kartı, Lan, vs) ne vasa indirip PC nize kurun Bukadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Anakart ınızın sitesinde bütün Driverlerini(Chipset,Ses kartı, Lan, vs) ne vasa indirip PC nize kurun Bukadar.

İndirdim ama kurmak için içinde herhangi bir exe yok nereye basp kurucagımı bilmiyorum

Onlar büyük ihtimal rar dosyasının içindedirler! sizde WinRAR ı kurmamışsınızdır. O dosyaların içindekileri masa üstüne atın setup gözükecek tir. Eğer gözükmezse yeniden sitesinden indirip kurun.

• xp de driver yüklemeden nasıl internet gelsin?
  • quote:

Onlar büyük ihtimal rar dosyasının içindedirler! sizde WinRAR ı kurmamışsınızdır. O dosyaların içindekileri masa üstüne atın setup gözükecek tir. Eğer gözükmezse yeniden sitesinden indirip kurun.

Bak şimdi msi sitesinden benm pcme uygun olan bu dosyaları indirdim, içlerinde sistem dosyaları ürün katologları var. Kurulum yapabileceğim bir exe veya .rar yok. Nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz ?
     Msi anakart güncelleme Msi anakart güncelleme Msi anakart güncelleme

• Siz en iyisi Driver bulma programı indir kurun o sizin yerine bütün Driver kurşun. Mesela DriversScaner indirip kurun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Siz en iyisi Driver bulma programı indir kurun o sizin yerine bütün Driver kurşun. Mesela DriversScaner indirip kurun.

O zaman yine gideym internet kafeye, hem winrarı hemde driverscannerı çekip benim pcye atıyım ama o program internet kullanmıyo mu ?

Bakın WinRAR ı yükleyin, Lan Driver i tekrar indirin. olmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.