Şimdi Ara

MSI APACHE PRO GE72 6QD DRİVERLARI LAZIM ACİL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar , msi ge72 6qd apache pro laptopum geçen gün elime ulaştı freedos halinde , tabii win10 kurulumu tuzlu olduğu için arkadaşımdan içinde win8.1 yüklü olan flashını aldım ve laptopuma kurdum. Şimdi arkadaşlar ben laptop konusunda aşşırı bilgi sahibi bir insan değilim fakat anladığım kadarıyla kutunun içinden çıkan driver cd'si win10 uyumlu olduğu için açamadım. İnternette her yerde bu serinin win8.1 için olan sürümlerini araştırdım fakat bir türlü bulamadım.
    Bana link konusunda yardımcı olabilecek veya konuya başka bir bakış açısıyla bakmamı sağlıcak ve yardımcı olucak bir arkadaş varsa yardımları için minnettar kalıcam. Şimdiden ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim.

• https://www.msi.com/Notebook/support/GE72-6QD-Apache-Pro.html#down-driver

Msi kendi sitesinde yoksa bulman zor w10 kur ne tuzu varki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Win10 a nasil yukseltebilirim peki ? Yani key gerektirmeden nerden bulabilirim , bir de bu yukseltme islemi direk update tarzinda mi olucak ? Simdiden tesekkurler

• avni1056 A kullanıcısına yanıt
    Hazirana kadar w8.1-10 geçişi ücretsiz update gibi oluyor google da w10 a yükseltme için gerekli adımlar vs mevcut bakarak yapabilirsin yanlız korsan sürümden yükseltme için güvenlik desteği sağlamayacak diye okumuştum en iyisi her zaman oem lisans almak 50-100 tl arası fiyatları var...

Hocam yani diyorsunki kurdugun win8.1 e oem lisans al ondan sonra win10 a yukselt dogru mudur ? Peki oem lisansini aldiktan sonra uygulamayi nasil yapicagiz bu konu hakkinda da bilgilendirirsen cok yardimci olmus olursun

• Aynen oem lisansta sana bir key birde link verecek linkten windowsu indir kur key ile aktif et sonra w10 a yükselt bir w10 keyi verecek sonra onu kullan...

Hocam yardiminiz icin cok tesekkurler , fakat win8.1 oem arastirmasi yaptigimda fiyatlar 300-500 cikiyor , kafam karisti

• http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=windows+8.1+pro+64+bit

Burdan temin et normalde g2a da 65 tl idi ama stokları bitmiş...

Hocam peki son olarak retail mi almaliyim oem mi ?

• avni1056 A kullanıcısına yanıt
    Retail en pahalısı değilmi home 250 , pro 400 tabiki oem retail için özellikle ihtiyaç duyan bir işiniz yoktur normal kullanıcı için oem ideal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.