Şimdi Ara

MSI B150 Gaming M3 HDMI Girişi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    herşey bu aksam vga - dvi dönüştürücü almamla başladı kullanmakta olduğum anakart üzerindeki hdmi kablomu çektim ve dvi'ı takmaya çalıştım olmadı dvi ların 4 tane çeşidi varmış biraz zorladım falan tabiki bozucak kadar değil olmadı herneyse hdmi kablosunu geri takınca calışmadı anakart üzerindeki giriş çok büyük bir sıkıntı degil ekran kartından kullanırım ama 5 dk önce çalışan şey neden çalışmamaya başladı biraz titizim bu konularda dvi i takarken fazla zorlamadım zorlasam bile dvi girişi ile uraştım yardımcı olabilirmisiniz

• DVI-D (sadece dijital)
    DVI-A (sadece analog)
    DVI-I (entegre - digital ve analog)
    M1-DA (entegre - digital, analog ve USB)

Dediğin gibi 4 farklı versiyonu var. Ancak yanlış DVI taksan bile, daha sonra HDMI'dan görüntü alman gerekiyor. BIOS'u jumper değiştirme yada pli çıkartma yöntemiyle sıfırlandın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet453

DVI-D (sadece dijital)
    DVI-A (sadece analog)
    DVI-I (entegre - digital ve analog)
    M1-DA (entegre - digital, analog ve USB)

Dediğin gibi 4 farklı versiyonu var. Ancak yanlış DVI taksan bile, daha sonra HDMI'dan görüntü alman gerekiyor. BIOS'u jumper değiştirme yada pli çıkartma yöntemiyle sıfırlandın mı?

hayır bios sıfırlamadım ekran kartından kullanıyorum şimdilik anakart 1 aylık ve 1 aydır anakart üzerindeki porttan kullanıyorum donanımsal bi sorun degildir değilmi reset attıktan sonra düzelir ?
  • Donanımsal bir sorun ihtimali çok düşük ama BIOS'u sıfırlayıp görüntüyü anakarttan almayı denemen lazım. Eğer sorun varsa, teknik servis yolu gözüktü demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.