Şimdi Ara

Msi b350m gaming pro bios sorunu acil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asko56

hadi bakalım keşke geri iade etseydin

Düzelmez ise öyle yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunlar Asus da var. Sendeki de muhtemelen Asus da olduğu gibi bellekle ilgili. 2133 yada 2400Mhz bellek takıp dener misin?

https://forum.donanimhaber.com/ryzen-5-1600-asus-prime-b350-pro-sorunu--126489942
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdkl7879

Aynı sorunlar Asus da var. Sendeki de muhtemelen Asus da olduğu gibi bellekle ilgili. 2133 yada 2400Mhz bellek takıp dener misin?

https://forum.donanimhaber.com/ryzen-5-1600-asus-prime-b350-pro-sorunu--126489942

Aynı bellekler ile farklı ekran kartı takarak görüntü alabildim biosa girip güncelleme yaptım ancak kendi ekran kartımda çalışmadı bende son çare olarak servise gönderdim geri gönmelerini bekliyorum

• Anakart servisten geldi anakartta sorun yok diye not yazmışlar.

Yarın tekrar ekran kartımı farklı anakartta deniyeceğim sonra ya servis ile tekrar konuşacağım yada geri iade edeceğim

• size yazdıgım cevabın aynısı oldu bide 1 hafta pc siz kaldın iade hakkın varken ver asus al
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

size yazdıgım cevabın aynısı oldu bide 1 hafta pc siz kaldın iade hakkın varken ver asus al

Umarım hb ürünü geri iade alır.Asus almayı düşünüyorum evet

• hb ürünü alırmı almazmı bilmem arayıp konuşman gerek eger satıcı hb ise alabilir ama farlı satıcıysa yapacak bişi yok
  • Anakartım servisten cuma günü geldi servis kağıdında 3 farklı kartta denendi görüntü alınıyor yazıyordu.Ekran kartımı farklı bir pc ve benim pc me takıp videoya aldım servise mail attım pztesi cevap bekliyorum

• Dün gece içimden son bir kez deniyeyim diyerek bios pilini çıkarıp tekrar taktım ekran kartını güzel bir şekilde oturttum ve inanılmaz bir şekildr görüntü geldi.O anki sevinç ile windows güncellemesini yapıp anakartımı kasaya montaj yapmak için taktığımda çalışmadı tekrar eski haline köpük üstünde uzay toplama yöntemi ile yaptığımda yine görüntü alamadım anlamıyorum sorun hangisinde

Msi b350m gaming pro bios sorunu acil

• RixtoNN kullanıcısına yanıt
    Hocam bende r5 1600 var ve msi b350 motar artic anakartım var. Ramler corsair 3200mhz 8*2 dual. İlk aldığımda parçalar ayrı ayrı geldi görüntü alana kadar göbeğiM çatladı.

ilk bioslu hali ile m2.ssd mi tanımadı.

Remi tek slot takıp 2133 mhz açtı hemen bios update yaptım bios güncellemesini bios ortamından yaptım.

Daha sonra 3200mhz dual rami en fazla profil 1 de 2933 mhz çalıştırdım. Agesa 1.06 mı ne çıktı yeni bios update ile 3200mhz dual sıkıntısız çalıştı.Şuan hemen her açılışta csmos clear hatası alıyorum(belki bios pili bitti) ve pc nin saat ayarı ile overclok ayarları default ayara dönüyor.

Sorun değil f1 re basıp hemen rami 3200 mhz profil 2 ye getirip açabiliyorum. Bir ara 3.9 ghz ve 3200 mhz overcloklu kullandım.(kasa 5 tane 12 cm fanlı ve işlemci soğutucum 240 cm lik radyatöre 4 adet 12 cm lik fan bağlı)

şu an son biosunda ramleri 3200 mhz açamadığı oluyor onun yerine 2133 mhz de açılıyor Bu yüzden eski ilk çılan değil ama ortalarda bir bios sürümüne döndüm.

Kartın windows üzerindeki yazılımları çok sıkıntılı.

Açılışlardaki boot olmama sorunundan bende bıktım belki bios update ile düzelir diye umut ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: okidoki64

Hocam bende r5 1600 var ve msi b350 motar artic anakartım var. Ramler corsair 3200mhz 8*2 dual. İlk aldığımda parçalar ayrı ayrı geldi görüntü alana kadar göbeğiM çatladı.

ilk bioslu hali ile m2.ssd mi tanımadı.

Remi tek slot takıp 2133 mhz açtı hemen bios update yaptım bios güncellemesini bios ortamından yaptım.

Daha sonra 3200mhz dual rami en fazla profil 1 de 2933 mhz çalıştırdım. Agesa 1.06 mı ne çıktı yeni bios update ile 3200mhz dual sıkıntısız çalıştı.Şuan hemen her açılışta csmos clear hatası alıyorum(belki bios pili bitti) ve pc nin saat ayarı ile overclok ayarları default ayara dönüyor.

Sorun değil f1 re basıp hemen rami 3200 mhz profil 2 ye getirip açabiliyorum. Bir ara 3.9 ghz ve 3200 mhz overcloklu kullandım.(kasa 5 tane 12 cm fanlı ve işlemci soğutucum 240 cm lik radyatöre 4 adet 12 cm lik fan bağlı)

şu an son biosunda ramleri 3200 mhz açamadığı oluyor onun yerine 2133 mhz de açılıyor Bu yüzden eski ilk çılan değil ama ortalarda bir bios sürümüne döndüm.

Kartın windows üzerindeki yazılımları çok sıkıntılı.

Açılışlardaki boot olmama sorunundan bende bıktım belki bios update ile düzelir diye umut ediyorum.

Farklı ekran kartı takınca açabiliyorum. Benim ekran kartımı başka anakarta takınca orada da açabiliyorum ama ikisi bir araya gelince açamıyorum sorunun kaynağını bulabilsem halledicez ama bulamıyorum

• RixtoNN kullanıcısına yanıt
    Hocam bios sorunu bence bendede ilk seferde asla m2.ssd yi tanımamıştı. Hatta bazı arkafaşların cpu su 1.5 ghz geçmiyordu gene bios yüzünden

Bence başka ekran kartı ile açın versiyom versiyon biosları tek tek deneyin. Birde ekran kartını hep cpu yakın olan slota takın.

• quote:

Orijinalden alıntı: okidoki64

Hocam bios sorunu bence bendede ilk seferde asla m2.ssd yi tanımamıştı. Hatta bazı arkafaşların cpu su 1.5 ghz geçmiyordu gene bios yüzünden

Bence başka ekran kartı ile açın versiyom versiyon biosları tek tek deneyin. Birde ekran kartını hep cpu yakın olan slota takın.

Ekran kartı benim değil malesef yakınımdaki bir pc tamircisinde denedim.Servise mail attım cevap bekliyorum ya ekran kartı değişecek ya anakart

• Bugün servisten mailime cevap gelmedi malesef. Tekrar arayıp derdimi anlatmak yerine Bursa Gazcılarda bulunan bir bilgisayar onarım merkezide anakart+ram+işlemci ve ekran kartımı bıraktım yarın veya çarşamba gün içi arayacaklarını söylediler
  • geçmiş olsun anakartın garanti dışı kaldı geri iade etmen gerekiyordu
  • ram mhz lerini fazla yukarı çekmeyin. kimisinde 3000 çalıştırırken kimisinde görüntü bile gelmiyor. r5 1600 + b350 anakart + gtx1060 sistemim var. ilk takışta çalıştı. ram mhzleri 2133 de sabitti yukarı çekmeye çalışınca anakarttaki ram ledi yanıp kapattı. en son 2800 de çalıştırdı. çok şükür bir sorunum yok şimdilik
  • Son güncelleme.
    Asus Tuf B350m plus gaming model anakartı aldım
    İki tane ekran kartı slotu vardı birisi metal korumalı diğeri ise normal klasik plastik olan ekran kartı metal olanda çalışmadı ancak plastikte çalıştı 3-4 saattir sorunsuz çalışıyor.
    Tek sıkıntım ramlerim 2133mhz de çalışıyor şimdilik büyük ihtimalle ileride 3200mhz e güncellenir onun dışında şimdilik problemim yok.
  • Aynı anakart ve aynı sorun bendede mevcut (MSI B350m Gaming Pro). Çözebilen arkadaşlar varmı bende her yeniden başlat dediğimde görüntü alamayıp kasayı aç kapa yapıyorum. İlk geldiğinde ki biosta sorun yoktu. Güncelleme yapınca sorunlar almaya başladım. Hangi bios stabil bu anakartta bilen varsa yardımcı olsun lütfen. İşlemcim r5 1600x ramlerin 2x8 3200mhz Corsair vengeance Pro LED.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.