Bildirim
Msi b350m gaming pro bios sorunu acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MSI anakartlarda sıkça yaşanan bir sorundur.
Desteklemesi için BIOS update yapılması gerekiyor.Anakartı servise gönderin güncel BIOS'u yüklesinler.. -
Bugün sabah msi dan mail geldi seri-no'dan bios versiyonuna baklıldı ve güncel bios olduğunu söylediler.
Sanırım sorun psu'da yeni psu alıp deneyeceğim sonuçları yazarım -
Sistemi yeni mi topladın? Kurduğun zaman sorunsuz çalışıyordu ama bir süre sonramı çalışmamaya başladı? Detay verebilirsen yardımcı oluruz. -
Ürünü yeni topladım ilk kurduğumdan beri aynı görüntü gelmiyor
Pcler ile ilgilenen bi dükkan var yakındımda orada benim anakartıma başka ekran kartı taktık ilk baştaki American... lı yazan ekran geldi yani çalışıyor sonra benim ekran kartımı başka anakarta taktık ondada çalıştı psu yetmiyor olabilir dedi bugün coolermaster 600w 80+ psu aldım taktım ama sonuç aynı
Sistem
B350m gaming pro
Ryzen5 1600
R9 270x 2gb
Ddr4 8x2 ram 3200mhz
Denediğim şeyler
Köpük üstünde sistemi toplama statik elektriklenmeye karşı
Tek ram slotu kullanıp yapma
Farklı ram kullanma
Biosu resetleme
Bunları denedim ama fayda etmedi
Servise göndericem ama anakart çalışıyor gibi çünkü farklı ekran kartı taktığımızda çalışmıştı -
Peki anakart acildiginda biosu guncellediniz mi? Eger bunu yapmadiysaniz yakinlarinizdaki bilgisayarciya gidip bunuda yapin. Fabrika cikisi biosa guvenmeyin. -
Ekran hiç gelmiyor sinyal yok diye mesaj geliyor sadece ama ekran kartının fanları dönüyor -
Ayrıca msi a mail attım bu konuda bios versiyonu güncel ryzen 5 serisini destekliyor diye geri dönüş attılar vga led yanıypr dedim ekran kartını kontrol edin pinleri oturmamıştır diye geri cevap aldım ama sorun yok ekran kartım başka anakartta çalışıyor
Tek sorun ramlarde corsair ryzen destekleyen ram listesinde benim ramim yoktu acaba o sorun olabilir mi ? Ram corsair led 3200mhz ddr4 ram -
Çözüm önerisi olan var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: RixtoNN
Çözüm önerisi olan var mı ?
Bios pilini söküp takmayı dener misin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SM0K
quote:
Orijinalden alıntı: RixtoNN
Çözüm önerisi olan var mı ?
Bios pilini söküp takmayı dener misin ?
Denedim olmadı jumper reset denedim olmadı -
up -
Ekran kartı ve monitor arasında dönüştürücü adaptör filan var mı?
Anakart bios'u güncel mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Juan Cobra
Ekran kartı ve monitor arasında dönüştürücü adaptör filan var mı?
Anakart bios'u güncel mi?
Hem hdmi hem dönüştürücülü vga ile denedim sonuç aynı
Bugün farklı bi ekran kartı takıp bios güncelleneyi deneyeceğim -
Bios güncellemesi yapıldı ancak sonuç aynı bugün servise göndericem büyük ihtimalle -
ryzen sistemlere msı anakart kesinlikle önermiyorum ryzendeki en kalitesiz en leş anakart msı almayın iade edin asus b350m anakart alın asus lar en sorunsuz ryzen ve intelde iade edebiliyorsan iade edip asus almalısın
https://forum.donanimhaber.com/msi-b350m-ryzen-5-ekrana-goruntu-gelmiyor--130165393#130165393
buda msı anakartın nekadar berbat oldugunun kanıtı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 18 Aralık 2017; 15:39:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: asko56
ryzen sistemlere msı anakart kesinlikle önermiyorum ryzendeki en kalitesiz en leş anakart msı almayın iade edin asus b350m anakart alın asus lar en sorunsuz ryzen ve intelde iade edebiliyorsan iade edip asus almalısın
https://forum.donanimhaber.com/msi-b350m-ryzen-5-ekrana-goruntu-gelmiyor--130165393#130165393
buda msı anakartın nekadar berbat oldugunun kanıtı
çok eski bir ekran kartı taktığımda çalıştı ancak kendi ekran kartımda çalışmıyor ama kendi ekran kartımda başka anakartta çalışıyor ama birbirleri ile çalışmıyorlar
Bugün servise gönderdim umarım sorunum çözülür
-
sorun çözülmez msı genel olrak sorunlu ryzende asus lar sorunsuz arkadaşında konusunda görmüşşündür birden okadar şey yaptıktan sonra kendi kendine çalişmiş
msı anakartı allar pullar yollar kısaca sorun yok der gönderir -
quote:
Orijinalden alıntı: asko56
sorun çözülmez msı genel olrak sorunlu ryzende asus lar sorunsuz arkadaşında konusunda görmüşşündür birden okadar şey yaptıktan sonra kendi kendine çalişmiş
msı anakartı allar pullar yollar kısaca sorun yok der gönderir
Bakalım bekleyim görücez -
hadi bakalım keşke geri iade etseydin
Benzer içerikler
- anakart cpu ışığı yanıyor
- ez debug led
- am5 anakart önerisi
- launch csm nedir
- 3 uzun bip sesi
- lga 1851
- b850 anakart
- anakart özellikleri
- anakart modeli öğrenme
- bios güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X