Bildirim
msi h110 pro-vd usb sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hayir hocam hic calismamisti. ben de kolay kolay kirilmaz diye dikkat etmedim ancak usb 2.0'lara gore cok daha inceymis usb 3.0 pinleri. ethernet kablosunu vs. goruyor anakart ama usbler calismiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juti95 -- 15 Ağustos 2016; 2:45:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin montajda sıkıntı oldu. Pinleri kırmasaydınız servis değiştirirdi de şimdi büyük ihtimal kullanıcı hatası diyecek. -
pinler saglam haldeyken de calismiyordu tak cikar yaparken kirildi bunu belirtecegim servise zaten kullanici hatasidir kabul ediyorum. ancak anakartin kendi usb girislerine mudahale edemem ki hocam acaba arka usb'lere islem uygulayabilirler mi garantiden onu merak ediyordum.
tatmin edici cevabiniz icin tesekkurler
16 ağustosta servise verdim hocam, beklemedeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juti95 -- 30 Ağustos 2016; 19:07:11 > -
yarın inventus'u arayıp bilgi alacağım direkt onlara teslim etmiştim anakartı. hayırlı olsun hocam f/p anakart sorun çıkarmaz umarım. -
hocam kartin degisimi onaylanmis. pin kirildiginda bile degisim yapiyorlar sonucu cikarabilir miyiz bilmiyorum, belki usb'ler uretim hataliydi. aman siz dikkat edin on usb 3.0'i baglarken @Scritous
Geçmiş olsun o zaman :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X