Şimdi Ara

msi h110 pro-vd usb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, anakart 2 gun once alindi. hicbir usb girisi calismiyor ( kasanin onundeki usb3.0'lar dahil) ancak baglantilari kontrol ederken on usb3.0 girisinin 2 pini kirildi. servise gonderilse sonuc ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayir hocam hic calismamisti. ben de kolay kolay kirilmaz diye dikkat etmedim ancak usb 2.0'lara gore cok daha inceymis usb 3.0 pinleri. ethernet kablosunu vs. goruyor anakart ama usbler calismiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juti95 -- 15 Ağustos 2016; 2:45:50 >
  • Kesin montajda sıkıntı oldu. Pinleri kırmasaydınız servis değiştirirdi de şimdi büyük ihtimal kullanıcı hatası diyecek.
  • pinler saglam haldeyken de calismiyordu tak cikar yaparken kirildi bunu belirtecegim servise zaten kullanici hatasidir kabul ediyorum. ancak anakartin kendi usb girislerine mudahale edemem ki hocam acaba arka usb'lere islem uygulayabilirler mi garantiden onu merak ediyordum.

• tatmin edici cevabiniz icin tesekkurler

• 16 ağustosta servise verdim hocam, beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juti95 -- 30 Ağustos 2016; 19:07:11 >
  • yarın inventus'u arayıp bilgi alacağım direkt onlara teslim etmiştim anakartı. hayırlı olsun hocam f/p anakart sorun çıkarmaz umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam kartin degisimi onaylanmis. pin kirildiginda bile degisim yapiyorlar sonucu cikarabilir miyiz bilmiyorum, belki usb'ler uretim hataliydi. aman siz dikkat edin on usb 3.0'i baglarken @Scritous

• Geçmiş olsun o zaman :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.