arkadaşlar 9 nesil bir işlemciye geçeceğimden dolayı şuan i3 8100 kullanıyorum 9 nesile geçişte sıkıntı yaşamak istemiyorum bios sürümü 1.A0 26.05.2020 9 nesil destekliyormu nasıl öğrenebilirim |
MSI B360M Pro-VH 9.Nesil destekliyormu?
-
-
www.msi.comMotherboard - The world leader in motherboard design | MSI Globalhttps://www.msi.com/Motherboard/support/B360M-PRO-VH#support-cpu
Buradan öğrenebilirsiniz.
Ekleme: 7B53v14 sürüm bios 9. Nesil işlemci desteği getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 29 Ekim 2020; 19:3:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: a-f-hwww.msi.comMotherboard - The world leader in motherboard design | MSI Globalhttps://www.msi.com/Motherboard/support/B360M-PRO-VH#support-cpu
Buradan öğrenebilirsiniz.
Ekleme: 7B53v14 sürüm bios 9. Nesil işlemci desteği getiriyor.anakartın desteklediğini biliyorum fakat şuanki sürümü 9 nesil destekliyormu onu öğrenmeye çalışıyorum eğer destekliyorsa ve yüklersem sıkıntı olmasından korkuyorum ve bunu yükledikten sonra i3 8100ü kullanmaya devam edebilirmiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ladarius -- 29 Ekim 2020; 19:21:21 >
-
Kullanabilirsiniz, günümüz anakartları 3 Nesil işlemci mikrokodlarını biosunda taşıyabilir.
Ki öyle bir durum olsa anakart üreticisi bios sürümünün notlarına "8. Nesil işlemci kullananlar bu güncellemeyi yapmasın" diye eklerlerdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: a-f-hKullanabilirsiniz, günümüz anakartları 3 Nesil işlemci mikrokodlarını biosunda taşıyabilir.
Ki öyle bir durum olsa anakart üreticisi bios sürümünün notlarına "8. Nesil işlemci kullananlar bu güncellemeyi yapmasın" diye eklerlerdi.
en son güncelleme 9.nesil güncellemesinide kapsıyormudur yoksa sadece 9 olanı mı yükleyeceğim
-
Kapsar
-
Merhabalar.
msi b360m pro-vh i5 9400f sisteme takabileceğim en yüksek rtx ekran kartı nedir? -
Bütçeniz nedir?
Kullandığınız güç kaynağı marka model nedir?
Hangi çözünürlükte kullanacaksınız?
-
Öncelikle ilginiz için teşekkürler. 20 bin bütçe var. 2k kullanacağım. Yalnız psu modeli aklımda değil eve gidip bakacağım. Hali hazırda rtx 2060 kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anbilivıbıl -- 8 Kasım 2022; 12:30:30 > -
650-750w iyi bir psu varsa (psu yetmese bile 16-18 civarına 3080 bulunuyor, psu için bütçe kalır) RTX 3070Ti / 3080 düşünülebilir. Amd kartlara mesafeli değilseniz RX 6900 XT de düşünülebilir. Darboğaz takıntısı yaparsanız Ryzen 5 5600 + B450 anakart veya i5 12400f + B660 anakart 4-6 bin TL arasında bulunabilir.
16500 TL
-
Yeni nesil desteği verilen bios sürümünden sonraki bütün sürümler de aynı desteği devam ettirir.
-
Çok teşekkür ederim. Gayet aydınlatıcı oldu. Psu ya bakayım.
Nvidia ile devam edeceğim. Darboğaz konusu çok önemli değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X