< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osidimenia -- 10 Ağustos 2019; 22:1:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osidimenia -- 10 Ağustos 2019; 22:1:25 > |
Arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutlarım mubarek olsun. Sorunu çözdüm ama sanırım bir daha msi anakart kullanmam zor hatalarım tabiki oldu fakat asıl hatanın çoğunluğu firmada emin olun sorun çok fakat çözüm az bu şekilde olunca ne yazıkki itibar kaybettiriyor. Neyse gelelim konuya benim gibi aynı sorunu yaşayan insanlara bir yardım olur diye açıklayayım MSİ b450 Gaming Plus anakart ve yanında ryzen 2000 serisi bir işlemci ile alıpta bios yükseltmek isterseniz kesinlikle ve kesinlikle 03:06:2019 sürümünü ( E7B86AMS.170) nolu sürümü kurun daha alt ve üst bios siyah ekranda kaldı bende tabikide başkalarında yapmayabilir bende oldu aynı sorun olan arkadaşlara yardımcı olmak amacı ile yanlış yönlendirme olmasın kendi sitesinden msi.com.tr girip bu sürümü kurun tavsiye ederim. siyah ekrandan dolayı malum açamadığım pc bios flashbacktan kurdum ve hiç bir bileşeni sökmedim hatta kasanın fanları bile duruyordu ne ekran kartı ne işlemci nede ram veya başka bir yerden bir şey sökmeden direk kurdu ve sonrasında ekran geldi. ayarlarını ve ram hızlarını yaptık ve şuanda stabil bir şekilde çalışıyor benim gibi başına gelen olursa bu sorun en azından yardımcı olmak istedim yazı uzun oldu yardımcı olan ve olmak isteyen arkadaşlara teşekkür ederim saygılar..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painkiller. -- 10 Ağustos 2019; 23:17:18 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osidimenia -- 11 Ağustos 2019; 18:29:8 > |
|