Şimdi Ara

MSI B450 MAX ve X570 Serisi AMD Anakartlar %18 KDV Kadar İndirimle Vatan Bilgisayar'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI B450 MAX ve X570 Serisi AMD Anakartlar %18 KDV Kadar İndirimle Vatan Bilgisayar'da

MSI B450 MAX ve X570 Serisi AMD Anakartlar %18 KDV Kadar İndirimle Vatan Bilgisayar'da!

Bu anakartlar için, şu an devam eden bir cashback kampanyamız var. Yine bu modelleri Vatan Bilgisayar'dan KDV indirimiyle alıp, cashback kampanyasında da uygun bir CPU satın alırsanız, 77 dolara varan para iadesinden de yararlanabiliyorsunuz.

Not: Anakart ve işlemci aynı faturada alınırsa 77$'a kadar indirim yapılıyor. Anakart ve işlemci aynı faturada değilse kampanyadan faydalanamıyorsunuz.

Link:https://www.vatanbilgisayar.com/oem-urunlerinde-super-fiyatlar/

Para iadelerinin sahip olduğunuz "dolar hesabına" yapıldığını tekrar hatırlatalım.

Cashback kampanyası linki:
    msi-promotions.com
    Ana Sayfa - MSI Bundle Cashback 2020
    https://msi-promotions.com/tr/tr/pages/amd-msi-cashback/home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 13 Mart 2020; 20:18:29 >

• şu anakartlarıne getirdiği MAX ibaresinden dolayı yeni nesil ryzen serisi ile çok iyi sattı msı. helal valla. bios güncellemesi ile uğraşmak istemeyen kullanıcıya hızır gibi yetişti,diğer markalar daha bios uptade çıkarmamışken adamlar yeni bioslu anakart çıkarttı.
  • Şu vatan denen yerden en son alışverişim 5 yıl önceydi o da mousepad almıştım, kargo beklememek için. Piyasada 1000 TL olan şeyi ortalama 1500 TL (ve bazen indirimle 1200 TL oloabilir - yersen indirimle) den satmaya çalışan yer.

Az önce "MSI B450M-A PRO MAX" ın fiyatına baktım 477 TL gösteriyor. Piyasada en ucuz 499 TL miş.

Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir hesabı, bu kez yakalamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 13 Mart 2020; 21:29:11 >
  • Anakart larda az bi indirim var ama işlemci fiyat aynı hatta bir tık daha fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci fiyatlari n11 ve diger online mağazalara göre neredeyse %15-25 daha pahali, ucret iadesi ile bile tolore edilecegini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ar ge -- 14 Mart 2020; 9:12:12 >
  • Osiris34 kullanıcısına yanıt
    üstelik R5 3600 işlemci ile beraber alırsan 44$ para iadesi var. 44$ - 275 TL ' geliyor
  • msi b450 gaming plus max ryzen 5 3600 2068tl aldık beklemede yim vatan işlemci yide gerçek indirim yapsaydı tadından yenmez di birde son dk golü gibi b450 tomahawk max fiyatı yükselti ler almadım sinirden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.