Şimdi Ara

MSI B450 Tomahawk Max AM4 stok sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: münşi

Valla benim de kafam karışık. Vatan Bilgisayar'da Tomahawk Max 924tl. Ancak bir de B450-F Gaming modeli var şu an 992tl. Onu almak tamamen israf mı olur diye düşünüyorum. Kdv Indirimi ile Tomahawk Max 750, B450-F Gaming modeli ise 820 liraya inecek. Ancak şu an halihazırfa 790 lira olan TUF B450 Pro Gaming modeli ise KDV İndirimi ile 650liraya inecek.
    Sonuç olarak şu fiyatlarda hangisi alınmalı;
    ASUS TUF B450 Pro Gaming - 650tl
    MSI Tomahawk Max - 750
    ASUS ROG STRIX B450-F Gaming - 820tl
    Bu durumda hangisi daha mantıklı?
    Not: 3 model de 3000 serisini destekliyor. Kutularının üzerinde turuncu renkli "RYZEN 3000 DESKTOP READY" logosu var.
    Bütçe sıkıntısı hiç yoksa gönlüne göre cebim yanmasın diyorsan ucuzu al çok fark hissedeceğini sanmıyorum.

• Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Peki b450f gaming hakkinda bir bilginiz var mi? ROG Strix olması daha kaliteli izlenimi veriyor. Malum ASUS'ta hiyerarşi PRIME<TUF<ROG STRIX şeklinde. Ekran kartlarında da PCB kalitesi olsun soğutma olsun yine DUAL<TUF<ROG STRIX.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    O anakartın vrm ısısı bunlardan biraz yüksek gibi o anakartı ses kartı ve kulaklık amfisi arayanlar tercih etmeli ben ederim mesela o sebepten ama TUF B450 PRO GAMİNG tamamdır alın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Aralık 2019; 1:11:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colt18

Siteyi ingilizce'ye tercüme ettirdim. İnceliyorum baya derin analiz kasmışlar. Teşekkürler link için.
    Ben sana özeti söliyeyim asus tuf b450 pro gaming tomahawkın içinden geçmiş ses kalitesinde vrm ısılarında faz kalitesinde orda burda.. fiyat / performansta vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Aralık 2019; 1:21:40 >
  • quote:

Peki b450f gaming hakkinda bir bilginiz var mi? ROG Strix olması daha kaliteli izlenimi veriyor. Malum ASUS'ta hiyerarşi PRIME<TUF<ROG STRIX şeklinde. Ekran kartlarında da PCB kalitesi olsun soğutma olsun yine DUAL<TUF<ROG STRIX.
    Ekran kartında tuf dualden iyi mi bilemeyeceğim
  • Asus Tuf Pro Gaming b450 kullanıyorum.Siparişi geçen hafta vermiştim.3.Nesile uygun diye etiketi var üstünde.Yani uygun olarak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 22 Aralık 2019; 1:48:43 >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Evet ikisi de 85 dereceye kadar isinip 2500rpm fan çeviriyor 😊
    Asus alacaksan Rog Strix derdim ama bu F Gaming modeli öyle değilmiş. I Gaming ya da E Gaming modelleri iyidir belki ama onlar da 1200 lira b450 leri. X570leri de 2500 lira.

• Veysigz kullanıcısına yanıt
    Islemci neydi? Test yapip sonuclari aticam diyodun noldu? At bakalim kasa fanlarini gosteren bikac foto ile stres testi maksimum sicaklil degerlerini.

• quote:

Islemci neydi? Test yapip sonuclari aticam diyodun noldu? At bakalim kasa fanlarini gosteren bikac foto ile stres testi maksimum sicaklil degerlerini.
    İsterseniz ayrı konu yapayım.
  • Veysigz kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur. Sizin işlemci neydi? Konuşmuştuk heralde nick tanidik geliyor da unutmuşum.

• quote:

Çok iyi olur. Sizin işlemci neydi? Konuşmuştuk heralde nick tanidik geliyor da unutmuşum.
    Yarın yaparım testleri paylaşırım.Ryzen 5 3600
  • Asus tuf b450 anakart alacaksanız, PRO-GAMING modelini alın. PLUS-GAMING modelinde dandik pasif soğutma mevcut.
  • quote:

Faz dizilimlerindede farklılık var ve ekliyeyim Tuf Pro anakartı olupda yahu işlemci ısınıyor başlıklı konu yok varsada ben göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.