Şimdi Ara

Msi B450 tomahawk Ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemde şuan 2X8 Gb Gskill 3000 Mhz ram var The last of us gibi oyunlarda yetersiz kalıyor. Single model Gskill 16gb 3200 Mhz Ram düşünüyorum ilerisi içinde bundan devam ederim diye. Hepsi beraber uyumlu olur mu sisteme?

Anakart : Msi b450 tomahawk

İşlemci : R5 2600

• Ups
  • Strosferus13 kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen uyar msi sitesinden anakartin olduğu kismi acin destekleyen bellekleri görebilirsin.ayrica ryzen calculator kullanarak ramlerini belki 3200 mhz veya daha yüksek değerlere getirebilirsin.16 gb ×2 olarak ramlerini alırsan daha iyi sonuç alırsın.her zaman dual ram kullan.8×2,16×2 vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 14 Nisan 2023; 13:53:29 >
  • teşekkürker. destek listesine baktım sorun yok yanlız 8+8+16 şeklinde olacağı için çift kanal olayı güme gidecek galiba.yanına bi daha mı 16 almam gerekiyor şimdi?

• Strosferus13 kullanıcısına yanıt
    3 lu ram skiniti çıkarabilir hele hele amd zen mimarisi ram seçiyor.elindekini satıp 16×2 alman daha iyi olur.yine de kesin konuşmak istemem hocam başka arkadaşların fikirlerini de al.
  • Deneyeceğim sonuca göre bişeyler yaparız

• Msi B450 tomahawk Ram tavsiyesi

Ram geldi sistem açıldı tanıdı sıkıntı yok yanlız galiba çift kanal güme gitti

Öncesinde 8+8 iken Dımm 2 Dımm 4 olarak yazıyordu şimdi sadece Dımm yazıyor

Bunu nasıl çift kanal hale getirebilirim tekrar bi tane daha mı 16 GB almam lazım?

• 16 gb alınan ramin yanına bir tane daha aynı kapasiteden aynısından almak her zaman daha verimli ve iyi olur. Dual çalışması açısından yani 2 * 16 gibi.

Daha önce 2 * 8 16 gb dual nasıl çalışıyorsa o şekil olması için.

• Sağolun hocam ama aldım 2 tane daha aynasından aldım 2x8gb 3000mhz Gskill Sniper X. Şimdi 4 slotta dolu olacak aynı RAM'den

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.