Anakart üzerindeki VGA Debug led yanıyor görüntü yok
MSI B450 Tomahawk anakart üzerindeki VGA ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor. Birdenbire oldu akşamdan sabaha açtım bununla karşılaştım.
Ekran kartı arızalandı diye farklı ekran kartı denedin yine aynı.
Açılışta ekran kartı fanları dönüyor onda sıkıntı yok.
BIOS güncelledim yine aynı.
Sorun nedir?
2TB'lik oyun ve sistem için M.2 SSD tavsiyesi
Anakartım MSI B450 Tomahawk şu an kullandığım Corsair MP510 240GB M.2 kullanıyorum bunun yerine 2TB'lik PCI 3x4 veriyolu sınırını tam kullanacak maximum okuma yazma oranlı bir M.2 SSD alacağım.
Dediğim gibi anakartım PCI 3.0 standartında ona göre maximum yazma/okuma hızında ne alınabilir?
Msi B450 tomahawk Ram tavsiyesi
Merhaba
Sistemde şuan 2X8 Gb Gskill 3000 Mhz ram var The last of us gibi oyunlarda yetersiz kalıyor. Single model Gskill 16gb 3200 Mhz Ram düşünüyorum ilerisi içinde bundan devam ederim diye. Hepsi beraber uyumlu olur mu sisteme?
Anakart : Msi b450 tomahawk
İşlemci : R5 2600
Aliens vs Predator Türkçe yama istek
Merhaba,
Zamanında efsane bir oyundu hala Pc de durur normalde tr yaması olmayan oyunu PC ye sokmam ama bu istisna oyunu film tadında çevirecek arkadaşlara rica olunur..
Hp Deskjet ink Adv 2060 K110 kablosuz yapma
Merhaba,
Başlıkta belirttiğim yazıcıyı kullanıyorum bunu wifi ağına bağlamak kablosuz yapmak istiyorum youtube da birçok çözüm videosu denedim olmadı ip adresi filan giriyorum olmuyorum
Kullandığım modem usb girişi olan Tp link W9970 usb portuna yazıcıdan gelen usb girişini takıyorum olmuyor. Ayrıca modem ayar menüsünden belirtilen 192.168.1.1 usb ayar- yazdırma sunucu bölüme geldiğimde youtube videolarına anlatıldığı gibi bir ekran yok
" Sunucu durumu : online ". Başka bişey yok
Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Merhaba,
Uzaktan erişim için çeşitli yöntemler var Wake on lan uygulaması ile telefondan bilgisayarı açmaya çalıştım herseyi yaptım oldu yanlız bir sorun var, belli bir süre geçtikten sonra açmaya çalıştığımda açılmıyor hemen pc yi kapattıktan sonra açılıyor buna anlam veremedim neden oluyor bu biseyler mi sıfırlanıyor süresi filan mı var?
Pc kapalı ön fan dönüyor
Merhaba
Pc de garip bir durum var, kasanın ledli ön fanı PC kapattığım halde dönüyor, son dönemde TV - PC arası hdmi kablo bağlantısi yaptım onunla mi alakalı acaba bir kısa devre tehlikesi olabilir mi?
Pc den TV ye giden 10m hdmi kablo var TV de beasus hdmi ayırıcı ile birlikte Mi Tv Stick bağlı. Tv açıkken Pc fanı kapalı da olsa yavaşça dönüyor ledi de yanıyor Tv kapatınca fan duruyor. Bunu bugün beasus ayırıcı taktığımda farkettim
Ne yapmalıyım PC için bir tehlike var mı kısa devre vs gibi hdmi kablo bağlantısını iptal mi edeyim korktum biraz açıkçasi PC arkasından hdmi kablosunu çıkarırken elimi ekran kartı hdmi girişine vurunca hafif elektrik çarpar gibi oldu?
Burda sorun nerede hdmi kabloda mi beasus splitter de mi?
Merhaba,
Modem alacağım ama bazı terimler var kafamı karıştırıyor router, access point vs gibi benim beğendiğim TP link firmasinin çıkardığı archer ax20 modeli ama arkasına baktığımda dsl bağlantı girişi yok ürün router olarak geçiyor bunu ben modem olarak kullanamaz mıyım şimdi duvardan gelen telefon hat kablosunu baglayamaz mıyım anlamadım?
Kısa süreli donma ve ekran/klavye gitmesi sorunu
|
Amd Freesycn Sorunu ( Monitörde titreme)
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 202
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 26.439 (Bu ay: 407)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware