Şimdi Ara

Pc kapalı ön fan dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pc de garip bir durum var, kasanın ledli ön fanı PC kapattığım halde dönüyor, son dönemde TV - PC arası hdmi kablo bağlantısi yaptım onunla mi alakalı acaba bir kısa devre tehlikesi olabilir mi?

Pc den TV ye giden 10m hdmi kablo var TV de beasus hdmi ayırıcı ile birlikte Mi Tv Stick bağlı. Tv açıkken Pc fanı kapalı da olsa yavaşça dönüyor ledi de yanıyor Tv kapatınca fan duruyor. Bunu bugün beasus ayırıcı taktığımda farkettim 

Ne yapmalıyım PC için bir tehlike var mı kısa devre vs gibi hdmi kablo bağlantısını iptal mi edeyim korktum biraz açıkçasi PC arkasından hdmi kablosunu çıkarırken elimi ekran kartı hdmi girişine vurunca hafif elektrik çarpar gibi oldu?

Burda sorun nerede hdmi kabloda mi beasus splitter de mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows güç seçenekleri, gelişmiş ayarlar dan Hızlı Başlat seçeneğindeki tik i kaldır ve kaydet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaten kapalı da ne alakası var ki bunla anlamadım?

• senin ki yapay zekaya geçti herhalde :D

şaka bir yana bak kaçak olabilir o elektrik çarpma hdmi da bende de eski pc de oluyordu. aman sakata gelme bir yerde bu işten anlayana götür bir baksın. bendeki kart asus hd5450 basit bir kart

yedek pc tv ye bağlıyordum film izlemek için o zaman hdmi takarken bende de yapıyordu açıkken.

benim korumalı fiş var anahtardan kapatıyorum pc yi kapatınca. bu durumda zaten öyle bir şey olmamalı. ama pc kapalı fiş anahtarı açık filan böyle oluyorsa şüpheliyim kaçak olabilir.

sorun anakart mı yoksa ekran kartı mı psu mu bunu bilemeyiz biz nerden kaçıyor veya nedir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 17 Aralık 2020; 15:35:31 >
  • Bilmiyorum kaçak mi var ne var, TV ye bağlı Mi Tv Stick cihazı ona bağlı beasus splitter, Mi Tv Stick deki güç bağlantısını kesince düzeliyor yapmıyor, bir şekilde Tv den Pc ye hdmi kablo ile güç akışı oluyor anlamadım her ihtimale karşı ekran kartının hdmi bağlantısını çıkarıyorum nolur nolmaz diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.