Arkadaşlar az önce AC2 oynadıktan sonra cihazı biraz Dashboard'da bekletip kapattım. Ancak 2-3 defa tekrar açıp kapatmama rağmen fanlar hala çalışıyor? Yaklaşık 5 dk.dır devam ediyor bu.
Neden olabilir bu olay? Normal mi?
Şimdi kapandı kendiliğinden. Nedir bu acaba? Başıma daha önce de bir kez geldi ama cihazı tekrar açıp kapattıktan sonra geçmişti?
Not: Board Jasper...
Büyük ihtimal "background download" açık. Bu özellik açık olduğunda, eğer download ettiğin bir dosya var ise, xbox u kapatsan dahi download bitene kadar CPU daki 1 çekirdek, HDD ve egzost fanları çalışmaya devam eder. Download bitince makina kendiliğinden tamamen kapanır.
Sistem ayarlarından kontrol edebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: SethValore
Büyük ihtimal "background download" açık. Bu özellik açık olduğunda, eğer download ettiğin bir dosya var ise, xbox u kapatsan dahi download bitene kadar CPU daki 1 çekirdek, HDD ve egzost fanları çalışmaya devam eder. Download bitince makina kendiliğinden tamamen kapanır.
Sistem ayarlarından kontrol edebilirsin.
Üstad, download yok. Sen söyledikten sonra kontrol ettim. Sistem ayarlarından da o ayarı "disabled" ettim. Şu anda öyle bir sorun gözükmüyor. Ama tekrar olacağına kalıbımı basabilirim.
usb den birşey bağlıysa oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: ozngltkn
Sorumun cevabı geldi 3rd party bir chargerım var. Onu çıkarınca kapandı cihaz.
Çok teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ozngltkn
Doğru o zaman da çalışmaya devam ediyor makina. Sorun çözüldüğüne göre konu kapanabilir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >