Şimdi Ara

XBox kapalı ama fanlar hala çalışıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce AC2 oynadıktan sonra cihazı biraz Dashboard'da bekletip kapattım. Ancak 2-3 defa tekrar açıp kapatmama rağmen fanlar hala çalışıyor? Yaklaşık 5 dk.dır devam ediyor bu.

Neden olabilir bu olay? Normal mi?

• Şimdi kapandı kendiliğinden. Nedir bu acaba? Başıma daha önce de bir kez geldi ama cihazı tekrar açıp kapattıktan sonra geçmişti?

Not: Board Jasper...
  • Büyük ihtimal "background download" açık. Bu özellik açık olduğunda, eğer download ettiğin bir dosya var ise, xbox u kapatsan dahi download bitene kadar CPU daki 1 çekirdek, HDD ve egzost fanları çalışmaya devam eder. Download bitince makina kendiliğinden tamamen kapanır.

Sistem ayarlarından kontrol edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

Büyük ihtimal "background download" açık. Bu özellik açık olduğunda, eğer download ettiğin bir dosya var ise, xbox u kapatsan dahi download bitene kadar CPU daki 1 çekirdek, HDD ve egzost fanları çalışmaya devam eder. Download bitince makina kendiliğinden tamamen kapanır.

Sistem ayarlarından kontrol edebilirsin.

Üstad, download yok. Sen söyledikten sonra kontrol ettim. Sistem ayarlarından da o ayarı "disabled" ettim. Şu anda öyle bir sorun gözükmüyor.
    Ama tekrar olacağına kalıbımı basabilirim.
  • usb den birşey bağlıysa oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozngltkn

usb den birşey bağlıysa oluyor

Sorumun cevabı geldi 3rd party bir chargerım var. Onu çıkarınca kapandı cihaz.

Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozngltkn

usb den birşey bağlıysa oluyor

Doğru o zaman da çalışmaya devam ediyor makina. Sorun çözüldüğüne göre konu kapanabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.