Merhabalar , 2 gün önce 2.el bi xbox 360 arcade aldım ilk gün lcd monitörde gayet güzel denemek için 7-8 saat çalıştırdım hiçbir sorun çıkmadı gayet güzel kapattım sonra ki gün scart ile tv ye bağladım tvde de çalıştı sonra tekrar lcd monitöre bağlayım dedim bütün bağlantılarını yaptım fakat o da ne konsol çalışıyor power düğmesinin ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor bir türlü olmadı tv de denedim yine olmadı fişleri çıkardım taktım bir türlü yapamadım sonra bi kaç defa deneyişimden sonra oldu çalışmaya başladı lcd monitörde çalıştı sonra tv ye bağlayım dedim fakat yine olmadı lcd de denedim olmadı birtürlü konsol sessiz çalışyor power düğmesinin ışığı yanık fakat birtürlü kenarlarında ki çubuk dönüpte görüntü gelmiyor wireless tuşuna bastığımda dönüyor kolda ışık yanıyor dvd-rom açılıp kapınıyor ama görüntü yok konsol çalışıyor lütfen yardım edin daha onay vermedim eğer ufak problemse halledilebilirse onay veririm fakat büyük ve düzelmeyen bir problem ise onay vermeyip geri gönderirim ... Yardımlarınızı bekliyorum...
25 kişi bakmış 1 yorum bile yok ! Satıcıya durumu ilettim onda sorun olmadığını söylüyor bende ise konsol açılmıyordu , ilk aldığım gün de yaptı ama kablolarını falan söktüm taktım düzeldi sonradan , pek fazla önemsemedim 2.gün de oldu bu sefer endişelendim 2-3 kere açılmadı kablo sök çıkar tak vs. bişeyler yaptıktan sonra oldu düzeldi ama bugün tekrar oldu ve düzeldi daha fazla olurmu bilmiyorum ama şikayetçiyim yani geri göndericem sıfır bi arcade alıcam inşallah onda sorun çıkmaz...
Fazla sök çıkardan hasar görmüş olabilir. Kabloların dişlerine ve xbox'ın bağlanma yerine bir göz at yamulmuş eğrilmiş parça vardır belki. Üfle temizle. Birde konsol açıkken AV kabloyu çıkardığında kırmızı ışık yanıyor mu yoksa yeşil ışık yanmaya devam mı ediyor?
Fazla sök çıkardan hasar görmüş olabilir. Kabloların dişlerine ve xbox'ın bağlanma yerine bir göz at yamulmuş eğrilmiş parça vardır belki. Üfle temizle. Birde konsol açıkken AV kabloyu çıkardığında kırmızı ışık yanıyor mu yoksa yeşil ışık yanmaya devam mı ediyor?
Hasar görmüş gibi gözükmüyor hiç tertemiz , av kabloyu çıkarıp 3k görürsem kalpten giderim herhalde ki öyle birşey yapmaya cesaret edemem.. :D
Hiç denemedim bu yazıyı yazmadan önce açıktı ama görüntü gelmiyordu sonra pcyi kapatıp açtım konsolu ne olduysa artık açıldı bi kaç kere 30 dk aralıklarla kapatıp açtım yine açıldı eğer öyle bir sorun olursa tekrar denerim.