Şimdi Ara

Modem WiFi güçlendirici tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modem alacağım ama bazı terimler var kafamı karıştırıyor router, access point vs gibi benim beğendiğim TP link firmasinin çıkardığı archer ax20 modeli ama arkasına baktığımda dsl bağlantı girişi yok ürün router olarak geçiyor bunu ben modem olarak kullanamaz mıyım şimdi duvardan gelen telefon hat kablosunu baglayamaz mıyım anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 11 Ekim 2020; 12:9:4 >

• Modem dediğimiz şey telefon hattından aldığı sinyali içindeki DSL chip i yardımıyla çözümler. Routerden fazlası bu DSL modülüdür. Routere sadece Ethernet üzerinden giriş yapabilirsiniz. Modem bakacaksınız
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

Kapsama alanı TP link w9970 den daha geniş ve ıyi olan bir modem var mı tavsiye edeceğiniz?

• Kapsama alanı modemden modeme çok az fark eder. Hepsinde 2.4ghz bandı 100mW, 5ghz bandı 200mW dır. Max.
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

Aslında benim sorunum wifi sinyalinin uctaki oraya ulaşmaması wifi güçlendiciler işimi görür mü acaba önerebileceğiniz bisey var mı?

• Aslında benim sorunum uçtaki odaya WiFi sinyalinin ulaşmamasi WiFi güçlendiricilerde işimi görür
  • Kesinlikle görür. Modeminiz 2.4 ghz zaten. Letgo dan 60-70 e bir tane menzil genişletici alın deneyin. Garantiye falan takılmayın, bişe olmaz
  • Letgodan ikinci el ürün alma huyum yok alırsam sıfır alırım bu nasıl mesala

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.