Şimdi Ara

MSI B450M PRO-VDH PLUS Sıcaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam geçen gün vatandan 497 TL ye
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI B450M PRO-VDH PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200MHz(O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450m-pro-vdh-plus-am4-amd-ryzen-ddr4-3200mhz-o-c-usb3-1-anakart.html
    anakart aldım
    ryzen 1600 12nm işlemci
    16 GB Corsair 3200 MHz ram
    rx 570 ekran katı sisteme taktım
    İşlemci sogutuçum
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Freezer X94BL, 2x92mm 4pin PWM Mavi Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94BL) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/dark-freezer-x94bl-2x92mm-4pin-pwm-mavi-led-fanli-4xisi-borusu-direkt-kontak-amd-ryzen-am4-ve-intel-uyumlu-islemci-sogutucu-dkccx94bl.html

İşlemciyi test etmek istediğimde prime 95 ve heavyload da 15 dk full yükte işlemci 70dereceyi geçmiyordu anakart 85 dereceyi görüyor ve dahada tırmaniyordu ve stock fan değil anakartın mosfetin tam üzerinden geçiyor hava bana sıcak geldi ve vatana çok ısındığını belirtip geri iade etmek istediğimi belirttim kontrol edip haber edecekler. Bu anakarti kullananlar test yapabilirler mi acaba ve iade edip başka kartami bakmalıyım yoksa normalmi bu degerlerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu hiç aynı anakarti kullanan yada sıcaklıklarını paylaşacak olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan_nl S kullanıcısına yanıt
    son durum nedir hocam, ne oldu ürüne.
  • ürün geri geldi test yapılmış güya anakartta sıkıntı yokmuş vatana değişim istiyorum dedim üründe sıkıntı olmadığı için değişim yapamazlarmış
  • 20dk powermax sonucu sizce normalmi
    MSI B450M PRO-VDH PLUS Sıcaklık sorunu
    Hocam selamlar, sizin anakart modelinden bende de var, Ryzen 5 2600X işlemcime overclock yapayım dedim (daha önceleri yapardım ama stabilitesini kontrol etmedim, sıkıntı da yaşamadım yükte, oyunlarda vs.) BIOS'tan oc işini hallettikten sonra yahu dedim prime95 diye bir şey vardı, bir de onu deneyeyim stabilite olarak. İşkence testini başlattım bekliyorum 10 dakikadır falan işlemci 78 derecelere kadar çıktı, bir de baktım anakart 65 derece olmuş. Test devam etseydi muhtemelen sizinki gibi bir yere varacaktım.

Bizim anakart diğer B450'lere göre ucuz tabii ki, bu yüzden bileşen kaliteleri de biraz düşük. Hata mı ettik bu anakartı almakla bilemedim. Hiç olumsuz yorum yok herkes halinden memnun lakin bi test yapsalar asıl olayı görecekler.

Kasam MB511, diğer parçalar kolay kolay ısınmıyor dehşet bir hava akışı sağlıyor kasa. Ancak anakart için aynı şeyi söyleyemiyorum.
    Hocam ne yaptınız çok merak ettim bunla ilgili hala devam ediyor mu işlemciye ne kadar voltaj verdiniz.birde 80-85 normal gibi 100 dereceye kadar iyi deniyor.kimisi 120 dereceye kadar gider diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.