Şimdi Ara

SATILDI ! MSİ B650 GAMİNG PLUS WİFİ ATX AM5 TR GARANTİLİ KUTULU ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI ! MSİ B650 GAMİNG PLUS WİFİ ATX AM5 TR GARANTİLİ KUTULU ANAKART
    Anakart 6 Eylül 2023 tarihinde Alınmıştır. TR Faturalı bir üründür garantili faturalıdır. Ben aktif olarak son 2 aydır kullanıyorum sorunsuz bir şekilde.
    Yazın çıkan ilk bioslar azcık sorunluydu expo açma ve mavi ekran , ve geç açılma çoğu anakartta olduğu gibi bunda da vardı .

Fakat son çıkan özellikle 3 biosta bu sıkntılar giderildi. 2 aya yakındır bu bioslarla denedim hiç bir sıkntı yok artık. Son denemelerimi de en son biosla yaptım hiç bir hata almadım . Eski bioslar da olan hatalar yok. Sorunsuz bir şekilde kullanılıyor. Expo açılıp biosta bir kaç ram ayarı enable yapılınca sıkntısız durum. Resimlerde görülen Gskill 2*16 32 gb 6000 mhz cl 30 ramleri 2 aydır tek mavi ekran hatası ve geç açılma olmadan rahatça kullanıyorum.

Anakartın vrm yapısı kaliteli basit bir yapıda değil ısınmıyor bile.

Anakart şu an aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Anakartta kozmetik açıdan da bir sorun yoktur, 1 kere resimde görülen montajı oldu sadece , tak çıkar yapılan bir anakartta değil. Temiz durumda.

Ürün elimde farklı bir anakart daha olduğu için satılıktır. Farklı bir nedenden değil.

Ürünü İstanbul Kozyatağından elden veya önce havale sonra alıcı ödemeli kargo şeklinde alınabilir.
    Onun için fiyatları bnde takip ediyorum link bırakılıp fiyata müdahaleler boşuna olmasın. Sıfırı ile aynı veya sıfırdan daha pahalı ürün satan arkadaşlara kendilerini saklasnlar. Hangi arkadaşımıza neresi uygunsa tabiki oradan alsınlar. Teşekkürler.

Almak isteyen kişiler pm den ulaşabilirler.

Ürün SATILMIŞTIR...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 500 tl ye taksitli ve sıfır almak varken ikinci el almak biraz şaçma sanki

• 41gokhan41 kullanıcısına yanıt

Bunları gidip sıfırı ile aynı veya daha fazla yazana git söyle onun için birbirimiz kırmayalım. Ben ilan verirken en ucuz 8 k idi Baktıkta açtım ilanı. her ilanda en ucuz satan sıfır satıcıya göre açarım ilanı yani dikkat ederim. Anlık değişimler beni çok ilgilendirmez.

İsteyen istediği yerden alır. Tercih meselesi..

• SATILDI ! MSİ B650 GAMİNG PLUS WİFİ ATX AM5 TR GARANTİLİ KUTULU ANAKART
    SATILDI ! MSİ B650 GAMİNG PLUS WİFİ ATX AM5 TR GARANTİLİ KUTULU ANAKARTakakce.com
    MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html
  • antisocial77 A kullanıcısına yanıt
    Link brakacagına yukarda arkadaşa yazdm yorumu oku

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okudum, linki de biraktim. senin de dedigin gibi isteyen istedigi yerden alir.

sen de biraz daha uste cik, sistem notunu oku.

• antisocial77 A kullanıcısına yanıt
    Link bırakmanda sataşma yok ,ben yukarda gerekli acklamayı yaptım diye yazdm . Zaten almayı düş nen arkadaşa iyi bir indirim yapcam zaten ok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 7 Şubat 2024; 13:47:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almak istiyorum son oluru nedir öm ile cevap alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowdancer36 -- 14 Şubat 2024; 14:2:56 >
  • shadowdancer36 kullanıcısına yanıt

Pmden cvb verildi, ordan gerekirse dvm ederiz konuşmaya teşekkürler.

• Anakart forum içine satılmıştır hayırlı olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.