Şimdi Ara

MSİ B650 P VS MSİ X670 P HANGİSİ ALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ikisinden birini almayı düşünüyorum 1500 tl fark verip x mi alsam yoksa fazla vermeden diğerini alsam yeter mi 7800x3d işlemci de kullanacağım

MSİ B650 P VS MSİ X670 P HANGİSİ ALINIR

•  MSİ X670 P al. M2 daha fazla ve ses kartı daha iyi. İyi bayramlar.

• Ben B650-P aldim hocam ama bendeki fark daha fazlaydi tabi sizinki azmis x670 e gidiliebilir

• Bende ses sistemi için giriş fazlalığı ve M2 fazlalığı için MSI x670 siparişi verdim,bütçe kisitindan işlemci 7600 siparişi verdim. SSD ne kullanicaksiniz bende Sandisk ultra var 1 TB M2 geçsem mi kararsızım performans oyun ve günlük kullanımda çok fark eder mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech84 L kullanıcısına yanıt

Ssd niz sata ise m2 1tb a bütçeniz doğrultusunda geçmeniz mantıklı olur hız farkı olur. 1tb nın altında m2 almayın. İyi bayramlar.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler peki oyun ve günlük kullanım için 1 TB tavsiyeniz nedir bütçe 2000 gecmiyecek şekilde ,iyi bayramlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    MSİ B650 P VS MSİ X670 P HANGİSİ ALINIRwww.vatanbilgisayar.com
    XPG 1TB Gammix S70 Blade NVMe M.2 SSD (Okuma 7400MB / Yazma 5500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-1tb-gammix-s70-blade-nvme-m-2-ssd-okuma-7400mb-yazma-5500mb.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

600 TL fark ile sizce performans farkı degermi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.