arkadaşlar bu ikisinden birini almayı düşünüyorum 1500 tl fark verip x mi alsam yoksa fazla vermeden diğerini alsam yeter mi 7800x3d işlemci de kullanacağım |
MSİ B650 P VS MSİ X670 P HANGİSİ ALINIR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MSİ X670 P al. M2 daha fazla ve ses kartı daha iyi. İyi bayramlar.
-
Ben B650-P aldim hocam ama bendeki fark daha fazlaydi tabi sizinki azmis x670 e gidiliebilir
-
Bende ses sistemi için giriş fazlalığı ve M2 fazlalığı için MSI x670 siparişi verdim,bütçe kisitindan işlemci 7600 siparişi verdim. SSD ne kullanicaksiniz bende Sandisk ultra var 1 TB M2 geçsem mi kararsızım performans oyun ve günlük kullanımda çok fark eder mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ssd niz sata ise m2 1tb a bütçeniz doğrultusunda geçmeniz mantıklı olur hız farkı olur. 1tb nın altında m2 almayın. İyi bayramlar.
-
Cevap için teşekkürler peki oyun ve günlük kullanım için 1 TB tavsiyeniz nedir bütçe 2000 gecmiyecek şekilde ,iyi bayramlar
-
www.vatanbilgisayar.comXPG 1TB Gammix S70 Blade NVMe M.2 SSD (Okuma 7400MB / Yazma 5500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/xpg-1tb-gammix-s70-blade-nvme-m-2-ssd-okuma-7400mb-yazma-5500mb.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
600 TL fark ile sizce performans farkı degermi
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X