Şimdi Ara

MSI'cılar ACİL yorum alabilir miyim lütfen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2060 icin gereksiz, o parayi etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimde yakalarsam ben de bu laptopu almayı düşünüyorum. 11-12 bin bütçem var. nasıldır tavsiye eder misiniz? özellikle 17 inç olması ve yüksek bi ekran kartı istiyorum.
  • dumanmehmet kullanıcısına yanıt
    2 hafta sonra 14K olmuş fiyatı not düşelim bu nedir %40 zam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ordinarius10 kullanıcısına yanıt
    El izini çok belli ediyor, tutup bir yere kaldırdığınızda veya kapağı açıp lapatırken tuttuğum yerlerde izler kalıyor. Yani kaplamasını pek beğenmedim. Onun dışında performansı gayet iyi. 17inç ve 120Hz olması tercih sebebi. Öneririm.

• Aras Özkaymakci OHJWQ A kullanıcısına yanıt
    Aslında fiyatı zaten o civardaydı ben yüzde 15 indirime denk geldim.

• haliax2028 kullanıcısına yanıt
    Belki 13800 çok ama 10900 eder gibi. 1080den iyidir 2060

• ordinarius10 kullanıcısına yanıt
    şu an 10200TL yüzde 25 indirime girmiş. hepsiburadada
  • Aras Özkaymakci OHJWQ A kullanıcısına yanıt
    10200tl
  • Bu 150 tl lik çözümden biraz bahseder misin ?
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Termal macun ve termal pad yenilemesi yaparsanız, vakum fanı alıp laptop içinde oluşan sıcak havayı boşaltırsanız, laptopun alt yüzeyinin direkt olarak masaya temas etmesini önleyecek mümkünse alüminyum(delikli ve eğimli) bir stant alırsanız ısınma sorununa dair bir şey kalmayacaktır. Duruma göre ufak modifikasyonlar yapılabilir ve CD Rom bölümü de çıkarılıp tahliye fanı tarzında bir blower fan da takılabilir o hazneye vakum fanı dediğim tarzda.

Not: Bahsettiğim standa para vermek istemiyorsanız laptopun arka kısmını yerden yukarıya kaldıracak bez ya da tahta tarzı bir şey de koyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 13 Mayıs 2019; 18:37:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün bu fiyatta gördüm.

.
    MSI'cılar ACİL yorum alabilir miyim lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinarius10 -- 13 Mayıs 2019; 19:31:2 >
  • dumanmehmet kullanıcısına yanıt
    merhaba memnun musunuz acaba?
  • ismailkk İ kullanıcısına yanıt
    Evet gayet memnunum. Sadece bazen acaba 3000 daha verip 32 gb ramli mi alsaydım diye düşünüyorum.

• Hayırlı olsun.
  • 12000e satmayı düşünüyorum, ilgilenenlere duyurulur. Sıfırdan farkı sadece kutusunun açılmış olması.

• Satmaktan vazgeçtim, teşekkürler.

• Kullandıkça yazacağım demiştim ama unuttum

Ürün gerçekten sorunsuz, kozmetik durumu da çok iyi, görseniz 0 mı aldın dersiniz, bi maşallahınızı alırım. Yalnız artık telefonu değiştirip iphone'a geçmeyi düşünüyorum hatta geçtim kargoyu bekliyorum. Laptopu da Mac yapacağım o sebeple MSI'ımı satmayı düşünüyorum.

10942'ye almıştım. Aldıktan sonra dolar müthiş fırladı. Aldığım fiyata satarım diye düşünüyorum. Çünkü kutusuna koysam kimse anlamaz 0 mı değil mi, o derece temiz. Tabiki ne zaman aldığımı vs paylaşırım. Sizce kaça satarım? Ürün aşağıda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.