Şimdi Ara

MSI Çoklu Monitör Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Matrix display, multi display v.s v.s her firmanın farklı adlandırdığı bu sistemi şuan laptop için kullanan var mı ? yani mesela bf4 çoklu monitörü destekliyor

bu çoklu monitör destekleme olayında atıyorum illa belirli bir monitör var mı ? yoksa 2x yada 3x full hd herhangi bir monitör kullansam yine multidisplay oyun oynuyabilirmiyim ?

Bu teknolojiyi kullanan var mı şuan için

• Ben işyerinde kullanıyorum. Oyun için değil ama bi monitorde mailler browser falan varken diğerinde photoshop,after vs. açıyorum. Ya da avid gibi programlarada timeline 1.monitorde toolboxlar 2.monitorde gibi oluyor.

• -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi farkettim ben :D demek istediğim bambaşka bir şey

• Sizin söylediğiniz şekilde olması için SLI konfigürasyonu olan bir bilgisayar ve çift ekran çıkışı kullanılması gerekiyor. Nvidia Surround Display diye geçiyor. Nvidia denetim masasında bu özelliği görebiliyorsanız deneyebilirsiniz.

Video'daki bilgisayar Gigabyte Aorus X7 GTX765m SLI kullanıyor. Dk 3.28'e bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Mayıs 2014; 17:48:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Sizin söylediğiniz şekilde olması için SLI konfigürasyonu olan bir bilgisayar ve çift ekran çıkışı kullanılması gerekiyor. Nvidia Surround Display diye geçiyor. Nvidia denetim masasında bu özelliği görebiliyorsanız deneyebilirsiniz.

Video'daki bilgisayar Gigabyte Aorus X7 GTX765m SLI kullanıyor. Dk 3.28'e bakın

evet ati'dede mevcut buna benzer bir laptop arıyorum peki MSI bu tarz bir laptobu var mı ? GT 70 serisi biraz pahalı geldi snaırım gt 70'te var

Lenovo y510p bu yüzden satıyorum 750M SLI

• Msi Gx70 ile yapıldığına dair bir video var. Matrix display modunda diğer modellerde de yapılıyor olabilir. Araştırmanız da fayda var.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Bayağı araştırdım çok fazla kaynakta yok bazı kaynaklar Mobil kartlarda olmaz diyor bazıları olur diyor kafam karıştı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Bayağı araştırdım çok fazla kaynakta yok bazı kaynaklar Mobil kartlarda olmaz diyor bazıları olur diyor kafam karıştı :D

SLI ekran kartlı ve en az 3 ekran çıkışı olması gerekiyor. MSI Gx70 ve Aorus X7 dışında bende görmedim. 3 monitör kullanmayı düşünüyorsanız zaten masaüstü bilgisayar gibi kullanacağınız anlamına gelir. Kasa toplayın olsun bitsin. Surround display olduğu zaman çözünürlük 4K'nın da üzerine çıktığı için mevcut kartlar çok zorlanır. Akıcı oyun oynamanız mucize olur. Bu yüzden notebook gpu'ları yetersizdir.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Kasada çok düşündüm lenovoyı satıyorum şuan çok sık seyehat ettiğim için :D mobilize bir oyun cihazı lazım sanırım lenovo ile devam etmem daha mantıklı durucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Nasıl olmaz :) MSI'ın pek çok modeli Matrix Display'i (çoklu monitör kullanımını) destekliyor. Şu videoyu izleyebilirsin:

http://www.youtube.com/watch?v=H94lYvNwXmc
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

Ben işyerinde kullanıyorum. Oyun için değil ama bi monitorde mailler browser falan varken diğerinde photoshop,after vs. açıyorum. Ya da avid gibi programlarada timeline 1.monitorde toolboxlar 2.monitorde gibi oluyor.

Bunu nasıl ayarlıyorsunuz? Ben,m makinemde de Matrix Display var ama sadece genişletme yapmayı başardım. Farklı pencere görüntüleyemiyorum ama var o o özellik biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.