Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi MSI CX61 2OD-231XTR alacağım ve bu hafta içinde elime ulaşması şart ama hangi siteden alacağıma karar veremedim çünkü kapıda ödemeye +48 tl hizmet bedeli koyuyorlar ve kredi kartımda yok , havale yapsam diye düşünüyorum bunun için de güvenilir bir site arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: gkhn1907
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi MSI CX61 2OD-231XTR alacağım ve bu hafta içinde elime ulaşması şart ama hangi siteden alacağıma karar veremedim çünkü kapıda ödemeye +48 tl hizmet bedeli koyuyorlar ve kredi kartımda yok , havale yapsam diye düşünüyorum bunun için de güvenilir bir site arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim.
diğer sitelere nazaran 50-60 tl pahalı olabilir (araştırıp mukayese etmen gerek) sanalmarketim.com güvenilirdir.10 gün önce bende aynı makineyi ordan aldım.merkezi antalya/muratpaşa.yakın bi şehirde oturuyorsan ertesi gün elinde olur ama arayıp stokta olup olmadığını teyit ettir ve notebooklarda 7 gün cayma hakkı vermiyoruz diye açık açık belirtiyolar eğer senin için sorunsa haberin olsun dedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme