Şimdi Ara

MSI CX61 2QC-1862XTR Almayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene üniversiteye gideceğim, oyun oynamayı seven bir insanım - özellikle LoL-

ÜRÜN:http://www.hepsiburada.com/msi-cx61-2qc-1862xtr-intel-core-i7-4712mq-2-3ghz-3-3ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601840

Hem yeni telefon hem de bilgisayar aldıracağım için uçuk bütçeli olmayan max 2500 çıkan bir oyun bilgisayarı almak istiyorum.

Düşündüğüm bilgisayar bu , tonlarda konu inceledim hem bu bilgisayar hem de diğer bilgisayarlar için. Ama yeterli bilgiye ulaşamadım, lütfen yardımınıza ihtiyacım var. Artı

ve eksileriyle bu ürünü değerlendirmenizi veya sizin - max 2500 bütçeye çıkan- tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasiOka -- 28 Şubat 2016; 19:43:53 >

• i7-4712MQ ve GT920M ekran kartı ile LOL'de sorunsuz oynarsın.

Eğer üzerine biraz daha ekleme şansın varsa Core i5-6300HQ + GT940M'li GL62'de olabilir:

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl62-6qc-081xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-gt940m-156-freedos-pmu349898

• Çok teşekkür ederim ilk konuma ilk cevap atan güzel insan <3
  • cx61 2qc sahibiyim LOL yükledim oynadım LOL zaten ahım şahım bi özellik isteyen oyun değil sanırım.bilgisayarı hiç etkilemedi yani...
  • mustafa.262 kullanıcısına yanıt
    Peki diğer oyunlar için performansı nasıl buldunuz?
  • fallout 4 oynadım. sıkıntı yaşamadım ama dediğim gibi windows 10 değilde 7 olsa tam performans alırım. texleri açtığımda biraz kasma oldu.. bide bilgisayarı kurarken ssd hafızaya kurmak lazım. gta 5 yüklesem sıkıntı yaşamayacağımı biliyorum mesela.. güncel oyunlarda sıkıntı yaşamayacağımı biliyorum mesela
  • Mustafa bey bugun siparis verdim. Kisaca bir yesillendirir misiniz nasil deneyiminiz simdiye dek?
    Ayrica hepsiburada'da SSD olduguna dair bir bilgi yok siz sonradan mi taktirdiniz?
    Alinca ben de detayli bir konu acarak tecrube paylasacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 17 Mart 2016; 21:04:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.