Şimdi Ara

MSI CX61 parçaları ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle menteşe takımı sağ sol ve alt-üst kasa ne kadar bilgisi olan var mı? Bu parçaların değişmesi gerek. Ürün 1.5 yıllık masaüstü toplayacağım işlemci-dvd-rw-anakart-ram kısaca tüm parçalarn fiyatları ikinci elde sizce ne kadar tutar? Kasa değişimi Vs maliyetli olur mu? Parçalatı satıp masaüstü toparlayım diyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. A'dan Z'ye satayım diyorum parçaları. Ayrıca ekran kartı sökülmüyormuş bunun çaresi nedir anakartla mı satmak? Teşekkürler arkadaşlar kulağım sizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araştırıyorum bilgi bulamıyorum. Kasa fiyatlarını vesaire. Parçalar ne kadar eder bulamıyorum işlemci masaüstüne uymuyor dimi arkadaşlar?

• Uğraşıyorum beceremedim tamiri..

• Garanti ne kadar fiyat biçecek maliyeti gönder sor sonra cihazı tek parça sat (uygun fiyattan) araba gibi parça satış yapmak zor laptoplarda...

Parçada satabileceklerin dvd , ram , batarya , hdd , şarj kabloları haricindekileri kim almak isteyebilir bilmiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Garanti ne kadar fiyat biçecek maliyeti gönder sor sonra cihazı tek parça sat (uygun fiyattan) araba gibi parça satış yapmak zor laptoplarda...

Parçada satabileceklerin dvd , ram , batarya , hdd , şarj kabloları haricindekileri kim almak isteyebilir bilmiyorum...

Haklısınız hocam. Şabsımı deneyeceğim. Garanti Temmuz'a kadar zaten. Elimde Asus cucore hd 5700 olması lazım ekran kartı var 3 gb Ddr ram ve işlemci fanı power supply harddisk var. Hocam ddr3 kaliteli anakart alıpta mesela geçici masaüstü sistem kursam, Daha sonra işlemci, ramleri ddr3 8 ya da 16 gb yapabilir miyim? Yolda elimdeki parçalar yeni nesil bir bilgisayae anakartı için çok mu geride kaldı? Bu parçalarla idare edip sonra yükseltme düşüncem vardı. Bu dönemde pek oyun oynamıyorum zaten.

• Uyumlu ise idare eder her türlü ama uyumlu mu ona bakmak lazım ben çok iyi anlamıyorum sistem toplama işinden toplayan birine sormak lazım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.