Şimdi Ara

MSI CX62/6QD İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun araştırmalar sonucu başlıktaki laptopu almış bulunuyorum.1 gündür aktif kullanıyorum ve deneyimleri paylaşmak istedim.Oyun oynama fırsatım olmadı olunca değerleri paylaşırım.

Artıları:
    +HQ işlemci kendini belli ediyor.
    +Soğutma sistemi çok hoş ısınmayı hissetmiyorsunuz.
    +Elinizi koyduğunuzda kasanın ısıyı abartıldığı kadar geçirmediğini anlıyorsunuz.
    +Ekranı 768p için gayet kaliteli.Daha önce X550jk kullandım.Bu ekran daha güzel geldi açıkçası.
    +Atik bir makine.Ama SSD yokluğu hissediliyor tabikii.

Eksileri
    -Bios ayarını yapmakla uğraşmak istemedim açıkçası fan sabit 3000 devirde haliyle biraz ses yapabiliyor
    -Kasa ahım şahım kaliteli değil ne plastik ne de metal değişik bir madde diyeyim.10/7 verilebilir kasaya.
    -Sürekli yanımda taşırım derseniz ağır olduğunu söylemeliyim.
    +-Hoparlör kısmı alt tarafta bunun fayda mı zarar mı olduğunu anlayamadım fakat sesi iyi çıkıyor 10/7.5 alır ses kalitesi.
    -Kavgaya giderken ilk götüreceğim şey şarj bataryası olurdu sanırım

Eksiklikleri genel anlamda mobiliteyle alakadar.Artıları ise performansla ilgili.Benim gibi büçesi 2500 kadar olanlar için 3 seçenek var.

-Lenovo IP 510
    -Acer'in hepsiburada daki 17" olan modeli (modeli tam aklıma gelmedi )
    -Ya da bu

Eğer ben multimedya ile daha fazla ilgilenirim,yanımda her daim taşırım çok oyun oynamam diyen olursa Lenovo ve Acer(17 olması mobiliteyi kısıtlar) daha iyi fakat ben oyunda oynarım ama performans için 1080p ekran yerine 768p kullanırım diyen olursa MSI daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki 12gb ram,i5 6200h,gtx940mx li Asus k555q nasıldır buna göre?
    Şu aralar 2100 Tl'ye geliyor bana.Msi için 400 tl fazla vermeli miyim sizce?Gta 5 orta ayar 720p'de sıkıntı çıkarmasın yeter.Cs go falan filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.