Şimdi Ara

Msi Cx62 almak uzereyim bi bakarmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan arkadaslar lutfen yardim edin konu aciyorum yaziyorum ama notebook bolumleri iyice bitmis yardim eden yok rica ediyorum
    Bu modeli cizim programlari autocad vb icin kullanicam ve gunluk isler internet film muzik icin kullanicam
    Bu 2 sey icin yogun olarak kullanicak
    Bu kullanim seklinde beni tatmin edermi isinma kasma donma yaparmi performansi nasildir
    Ve hdd fan sesi bu kullanimda rahatsizlik verirmi bi yardim edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve kullanan arkadaslarin yorumlarini alabilirmiyim memnunlarmi artilari eksileri nelerdir

• bu cx in kendi konusu var orada soruların cevapları var öncelikle. ben ısınmasından şikayetçi idim ama asla donma yavaşlama olmadı. ekran kartı iyi olduğu için dota 2 yi bile son ayarda oynadım. fan sesi beni rahatsız etmediği için turboyu da açıp öyle yüksek seste kullanıyordum. ama hassas biri rahatsız olur mu hiç fikrim yok. ben cihazı yaktım kendi hatam ile teknik servis bana garanti kapsamında iade verdi o paraya biraz daha koyup full HD 128 bit ekran kartlı msi alıcam. kısaca ben memnundum. son ayar oyun oynarken ısınması gayet doğaldı o da beni hiç etkilemedi. turboyu atmazsan çok da rahatsız etmez ama Asus kadar sessiz mi, bilemiyorum. 7200 rpm ve ekran kartı gerçekte çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: salih-amel

bu cx in kendi konusu var orada soruların cevapları var öncelikle. ben ısınmasından şikayetçi idim ama asla donma yavaşlama olmadı. ekran kartı iyi olduğu için dota 2 yi bile son ayarda oynadım. fan sesi beni rahatsız etmediği için turboyu da açıp öyle yüksek seste kullanıyordum. ama hassas biri rahatsız olur mu hiç fikrim yok. ben cihazı yaktım kendi hatam ile teknik servis bana garanti kapsamında iade verdi o paraya biraz daha koyup full HD 128 bit ekran kartlı msi alıcam. kısaca ben memnundum. son ayar oyun oynarken ısınması gayet doğaldı o da beni hiç etkilemedi. turboyu atmazsan çok da rahatsız etmez ama Asus kadar sessiz mi, bilemiyorum. 7200 rpm ve ekran kartı gerçekte çok iyi.

Agir oyun oyanamayacagim icin şoyle bi kiyaslama yapsak cs1.6 lol cizim programlari film internet kullaniminda nekadar isinma yapar yani siz internette gezerken isinma yapiyomuydu

• Fre4Mee F kullanıcısına yanıt
    dikkat etmedim fazla çünkü ısınma yapan yer ele temas etmiyordu, ikinci bir nokta benim önceki cihazım Asus idi ve hiçbir zaman ısınma benzeri problem yaşamadım hep ılık bir cihazdı. msi İn ısınması bana bu yüzden çok geliyordu aslında cihaz çok mu ısınıyor yoksa normal mi ısınıyor hiç anlayamadım. ama cx 62 konusunda dh kullanıcıları çok da şikayetçi gözükmüyordu. dediğim gibi turboyu açınca da açmayınca da ısınınca donma yavaşlama hissetmedim.

• Asus 277 nin teknik ozellikleri hosuma gitti ısinma sorunudan müzdarip cok kiside gormedim tek korkum kasa kalitesi hoporlor kalitesi ve nasildir cok muthis bisey beklemiyorum idare etsin sorun cikarmasin yeter asus alicam galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.