Şimdi Ara

MSI CX62 mi yoksa Msi Gl62 mi alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki laptop arasın da teknik özellik bakımından pek bir fark yok gibi gözüküyor. Donanımdan pek çakmam yine uzmanları daha iyi yorum yapar.

Ben ne için laptop alıyorum? Photoshop, Corel Draw tarzı grafik programlarını sorunsuz bir şekilde kullanıp aynı zamanda knight online oynamak istiyorum. Bu oyunun gereksinimleri çok az zaten biliyorum ama benim demek istediğim şu. Hem altta knight online açıkken aynı zamanda photoshop corel draw da işimi çatır çatır hiç kasmadan yapmak istiyorum.

Bu tarz bir işleme hangisini öneririsniz?

• çoklu işlem yapacaksanız i7 daha iyi olabilir aba i5'e maddi gücünüz yetiyorsa aralarında gtx950m olan daha iyi elbette. ama bu fiyatlar gerçekten çok yüksek 940lı olan laptop 2300'e satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahoho

çoklu işlem yapacaksanız i7 daha iyi olabilir aba i5'e maddi gücünüz yetiyorsa aralarında gtx950m olan daha iyi elbette. ama bu fiyatlar gerçekten çok yüksek 940lı olan laptop 2300'e satılıyordu.

maalesef dolar kuru etkilemiş sanırım :(
  • aynen. bu durumda çok acil değilse almamanız tavsiyesinde bulunabilirim. fiyatlar çok değişken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.