Şimdi Ara

*** MSI CX640DX-658XTR Kullanıcı Topluluğu *** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
12.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: rebellisch

sizce kaça satılır bizim laptop sahibindende kaça koymak lazım

Koydun mu dostum? Bende açıkçası şu ısınma sorununu düzelttikten sonra satmak istiyorum. 1.350 liraya aldım 2012 Mart'ta , 900 civarına gitse anında verebilirim aslında.

hayır henüz koymadım, bunda en önemli etken de şu an aynı değerde bir pc almak için bile en az 400 koymam gerekecek üstüne, biraz para biriktirip daha iyi birşey almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellisch -- 9 Mart 2013; 13:18:16 >
  • quote:

quote:

quote:

sizce kaça satılır bizim laptop sahibindende kaça koymak lazım

Koydun mu dostum? Bende açıkçası şu ısınma sorununu düzelttikten sonra satmak istiyorum. 1.350 liraya aldım 2012 Mart'ta , 900 civarına gitse anında verebilirim aslında.

hayır henüz koymadım, bunda en önemli etken de şu an aynı değerde bir pc almak için bile en az 400 koymam gerekecek üstüne, biraz para biriktirip daha iyi birşey almayı düşünüyorum.

Bizimkinden daha iyi bir bilgisayar var 1100 TL civarına , Dell 5050 S21F45C veya Dell 3521 B31F45C. İkisini de 1100 lira civarına bulmak çok mümkün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NrClskn

quote:

Usb girişleri de durduk yerde bozuldu ısınma sorunu gibi 1 günde ortaya çıktı bu da , sorun mouse'tan sanıyordum gittim yeni mouse aldım geldim çalışmadı , usb bellek takıyorum sorun yok mouse'ları görmüyor.

Bilgisayarı yollasam kargoyla İstanbul'a servisine en az 15 günde tamir edecekler , bu süre içinde ne oluyor ne bitiyor hayatta öğrenemeyeceğim , işlerim kalacak vs...

Anasını satayım 100 lira ucuz diye Asus yerine Msi aldım yaptığım seçime lanet olsun diyorum şimdi.

aynen katılıyorum çok ısınma sorunu oluyor bende göndereceğim fakat uzun süre bilgisayarsız kalmak istemiyorum ayrıca anarkatının serisi sorunlu bir ürün hdd çok ses çıkarıyor ve yavaş hiç memnun değilim umarım sorun çözülür bende birdaha msi almam servise yollayan arkadaşlar ne zamanda geldi geriye sorununuz çözüldü mü ona göre yollayalım

Yolladın mı dostum sen servise geçen zaman içinde?

yok araştırdım okudum bir ayı buluyormuş hatta 45 gün bekleyen bile olmuş dahası da var şikayetlerde 3-4 kere servise alınıp değişim yapılmadığı aynı şekilde yollandığı garanti süresi dolunca da para istendiği yazıyordu yuh dedim zaten garantiye yollasam kesin davalık oluruz işin peşini bırakmam ama zaman kaybı bilgisayarsız kalma sinir stres gibi birçok neden yüzünden ilk seçimim satma yönünde olacak sanırım aslında alet donanım olarak iyi görünüyor işlemci ekran kartı ram özellik olarak çok iyi ama işte uyumsuzluklar ısınma sorunları hdd nin farenin sanki yem yeme tıkırtıları ağırlığı vs daha yazmayayım sonra cümleler küfürlere dönüşecek :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Usb girişleri de durduk yerde bozuldu ısınma sorunu gibi 1 günde ortaya çıktı bu da , sorun mouse'tan sanıyordum gittim yeni mouse aldım geldim çalışmadı , usb bellek takıyorum sorun yok mouse'ları görmüyor.

Bilgisayarı yollasam kargoyla İstanbul'a servisine en az 15 günde tamir edecekler , bu süre içinde ne oluyor ne bitiyor hayatta öğrenemeyeceğim , işlerim kalacak vs...

Anasını satayım 100 lira ucuz diye Asus yerine Msi aldım yaptığım seçime lanet olsun diyorum şimdi.

aynen katılıyorum çok ısınma sorunu oluyor bende göndereceğim fakat uzun süre bilgisayarsız kalmak istemiyorum ayrıca anarkatının serisi sorunlu bir ürün hdd çok ses çıkarıyor ve yavaş hiç memnun değilim umarım sorun çözülür bende birdaha msi almam servise yollayan arkadaşlar ne zamanda geldi geriye sorununuz çözüldü mü ona göre yollayalım

Yolladın mı dostum sen servise geçen zaman içinde?

yok araştırdım okudum bir ayı buluyormuş hatta 45 gün bekleyen bile olmuş dahası da var şikayetlerde 3-4 kere servise alınıp değişim yapılmadığı aynı şekilde yollandığı garanti süresi dolunca da para istendiği yazıyordu yuh dedim zaten garantiye yollasam kesin davalık oluruz işin peşini bırakmam ama zaman kaybı bilgisayarsız kalma sinir stres gibi birçok neden yüzünden ilk seçimim satma yönünde olacak sanırım aslında alet donanım olarak iyi görünüyor işlemci ekran kartı ram özellik olarak çok iyi ama işte uyumsuzluklar ısınma sorunları hdd nin farenin sanki yem yeme tıkırtıları ağırlığı vs daha yazmayayım sonra cümleler küfürlere dönüşecek :)

Yapma dostum yav , umutluydum en geç 10-15 güne gelir diye düşünüyordum. Yahu bilsem bilgisayarın doğuştan bir sorunu olmadığını , burada güvendiğim bir teknik servise vereceğim ama onlarda diyor "ya geçici olmayan bir sorunu varsa , boşuna garantiyi bozdurma bir yolla önce" diye.

Baktım Şikayetvar'a gelen şikayetlerin hiçbirine cevap yok , bu kadar ciddiyetsiz olunmaz yahu.

2 gündür bende sesler gidip geliyor.
    Bugün bilgisayarı tam 1 saatte açtım.

• açıkcası 2 kere servise verdim, gülbağda servispoint, ikisindede zaman konusunda sıkıntı olmadı. ilkinde elden verdim 3 4 günde aldım. Diğerinde samsundan kargoladım yine 1 hafta 10 gün arası ancak sürdü toplamda.

Kulaklık takınca parazit hissediyormusunuz arkadaşlar, beni geceleri deli ediyor. ep 630 kullanıyorum
  • quote:

açıkcası 2 kere servise verdim, gülbağda servispoint, ikisindede zaman konusunda sıkıntı olmadı. ilkinde elden verdim 3 4 günde aldım. Diğerinde samsundan kargoladım yine 1 hafta 10 gün arası ancak sürdü toplamda.

Kulaklık takınca parazit hissediyormusunuz arkadaşlar, beni geceleri deli ediyor. ep 630 kullanıyorum

Nasıl kargoladın hocam? İyice sarıp sarmaladın mı bir kutuya yoksa direk bilgisayarı verip Servispoint'in kodunu kargoya söyleyince onlar ayrı şekilde kutuluyorlar mı kargoda?
  • quote:

quote:

açıkcası 2 kere servise verdim, gülbağda servispoint, ikisindede zaman konusunda sıkıntı olmadı. ilkinde elden verdim 3 4 günde aldım. Diğerinde samsundan kargoladım yine 1 hafta 10 gün arası ancak sürdü toplamda.

Nasıl kargoladın hocam? İyice sarıp sarmaladın mı bir kutuya yoksa direk bilgisayarı verip Servispoint'in kodunu kargoya söyleyince onlar ayrı şekilde kutuluyorlar mı kargoda?

aldığım kutusu duruyordu aynı şekilde koydum kutuya, üstüne sorununu yazdım, içteki kutunun üstüne de faturayı yapıştırdım. Sürat kargodu galiba bi kod veriyorlar o kodla ücretsiz yollanıyor adres zaten kodu yazınca çıkıyor kargoda;

bu arada soruma cevap verebilir misin ? :))

• quote:

quote:

quote:

aldığım kutusu duruyordu aynı şekilde koydum kutuya, üstüne sorununu yazdım, içteki kutunun üstüne de faturayı yapıştırdım. Sürat kargodu galiba bi kod veriyorlar o kodla ücretsiz yollanıyor adres zaten kodu yazınca çıkıyor kargoda;

Ben kutusunu attım yahu , ona kutu ayarlamak gerekecek o zaman.

Soruna gelirsek hocam bende 2 kulaklık var 2'side bozuk. Bazen sesler gidip geliyor , cızırtı yapıyor vs. yani benim cevap vermem doğru olmaz buna , sorunsuz kulaklık kullanan bir arkadaş cevap verirse çok daha iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soruna gelirsek hocam bende 2 kulaklık var 2'side bozuk. Bazen sesler gidip geliyor , cızırtı yapıyor vs. yani benim cevap vermem doğru olmaz buna , sorunsuz kulaklık kullanan bir arkadaş cevap verirse çok daha iyi olur.

eyvallah hocam :) gta 4 de durumlar nasıl sizin pclerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellisch -- 23 Mart 2013; 17:05:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah hocam :) gta 4 de durumlar nasıl sizin pclerde ?

Valla en son geçen nisanda oynadım sonra ısınma sorunu başladı , ama o dönemlerde iyiydi , akıcıydı.

• MSI CX640DX-658XTR windows 8.1 kurulabılıyormu artık bır yolu varmı
  • Evet klavyeye su dokmustum ve klavyesının yarısı calsımıyordu dıger yarısında ıse bazı harfler basılı kalıyordu ara sıra

bende cok arastırdım ve Klavye takımını 50 tl satıyorlar ama montajı ıcınde 50 tl ıstıyorlar ya olucak ısmı

bende youtube arastırıdm nasıl degıstırılır dıye ve cok sasırdım klavyeyı degıstırmek ıcın noteboogumuzun arkasını acmamıza hıc gerek yokmus arkadaslar

cook basıtmıs

klavyenın ustune dıkaktlı bakıcak olursanız kucuk yerler gorucaksını onları duz tornavıdayla klıpsten kurtardınızmı hopp klavye takımı cıktı

benım tek sasırdıgım klavyenın anakarta takılmıs kablosu kagıt gıbıydı ya :))

neyse arkadaslar cok kolay yotubeda aratıp bulabılırsınzı herkes kolayca degıstırebılır

• Arkadaşlar bende de MSI CX640DX markalı laptop var.Fakat light sensor özelliğinden midir nedir bir türlü anlayamadığım ve çözemediğim bir durum var. Örneğin; Media Player ile bir video izlerken ya da müzik dinlerken ekranın ışığı yavaş yavaş kararıyor,sonra media player programından çıktığımızda ekranın ışığı tekrar açılarak eski parlaklığına geri geliyor.

Bunun bir çözümü,bir ayarı var mı acaba? Çok can sıkıcı bir durum,ekranın ışığı baya kısılıyor çünkü bu tip video izlerken vs. Bir çözümünü ya da ayarını bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.
  • Merhaba arkadaslar bende Msi cx640DX var cihaza windows 10 technical preview
    surumunu yukledim siyah ekran hatasi vermedi isteyen deneyebilir.
    bildiginiz gibi windows 8 ve 8.1 de siyah ekran hatasi veriyordu ilgilenenlere duyrulur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail40

Merhaba arkadaslar bende Msi cx640DX var cihaza windows 10 technical preview
    surumunu yukledim siyah ekran hatasi vermedi isteyen deneyebilir.
    bildiginiz gibi windows 8 ve 8.1 de siyah ekran hatasi veriyordu ilgilenenlere duyrulur....

yani windows10 kurabiliyoruz öylemi??
  • Uzun zamandır windows 8.1 kullanıyordum nvidia driverini kurmazsak siyah ekran sorunu çıkmıyor,kurmak istersekte siyah ekran çıktığında laptopun kapağını kapatıp uyku moduna geçmesini bekliyordum, geçtikten sonra geri açıyordum ekran geliyordu bilginize.

Bu arada sıcaklık sorunu için yapabileceğimiz hiçbir şey yok mu durduk yerde ısınıyo bazen artık çekilmez oldu
  • windows 10 yuklersek windows 8 gibi siyah ekran sorunu varmı?

Buna win10 kuran oldumu deneyen oldumu siyah ekran sorunu varmı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.