Şimdi Ara

*** MSI CX640DX-658XTR Kullanıcı Topluluğu *** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
12.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rebellisch

quote:

Orijinalden alıntı: a.Brkn

arkadaşlar bendede i3 lüsü var hdd deki o ses azda olsa var bazen oluyo bazen olmuyo, bi çözüm bulan varmı acaba.

benimki hdd ışığı azda olsa yandığı her an oluyor bir çözümü yok sanırım, aynı seri hdd lerde bile ses bakımından çok fark olabiliyormuş. Kafadaki okuyucudan kaynaklanıyor galiba.

disk i çizme gibi bi durum varmıdır acaba bilginiz varmı hocam
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bendede i3 lüsü var hdd deki o ses azda olsa var bazen oluyo bazen olmuyo, bi çözüm bulan varmı acaba.

benimki hdd ışığı azda olsa yandığı her an oluyor bir çözümü yok sanırım, aynı seri hdd lerde bile ses bakımından çok fark olabiliyormuş. Kafadaki okuyucudan kaynaklanıyor galiba.

disk çizilse zaten çalışmaz diye düşünüyorum. ama o çizilme sesi gibi olan ses bazen bende de oluyor. genelde tıkırtılarla karışık bir gıcırtı sesi var . hatta sürekli işte :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

disk çizilse zaten çalışmaz diye düşünüyorum. ama o çizilme sesi gibi olan ses bazen bende de oluyor. genelde tıkırtılarla karışık bir gıcırtı sesi var . hatta sürekli işte :)

eğer diske bi zararı olmazsa çokta önemli değil, o kadarı kadı kızında da olur diyelim artık :)

• arkadaşlar bu touchpad sorununu nasıl çözeceğiz.. önceden ara ara takılıyordu şimdi ise tamamen gitti hiç algılamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: requiem__

arkadaşlar bu touchpad sorununu nasıl çözeceğiz.. önceden ara ara takılıyordu şimdi ise tamamen gitti hiç algılamıyor...

ben msconfigden başlangıçta açılan finger sensing pad uygulamasını kaldırarak çözdüm
  • 3-4 kere res attım driver kaldırdım yükledim finger pad programını kaldırdım olmadı.. kaldırdım çantaya 2 saat sonra açtım düzeldi tekrar kurdum finger pad sorun yok.. çok sinir bozucu birşey...
  • arkadaşlar laptopun altındaki seri numarası yazan kısım silinmeye çok müsait. bende silinmeye başlamış bile yeni farkettim. Garanti belgesinde seri no silinirse veya değiştirilirse garanti dışı kalır yazıyor. madem bu kadar önemli neden o kadar dandik baskı yapmışlar anlayamıyorum
  • arkadaşlar i3 ve 540m li model var bende fifa 12 ve fifa 08 kurdum her ikisindede max 60-61 fps civaı alıyorum ve azda takılma oluyor ne yapmam gerekir ayarlarda felanmı eksiklik var

ekran kartını nvidia seçtmiştim
  • quote:

arkadaşlar i3 ve 540m li model var bende fifa 12 ve fifa 08 kurdum her ikisindede max 60-61 fps civaı alıyorum ve azda takılma oluyor ne yapmam gerekir ayarlarda felanmı eksiklik var

ekran kartını nvidia seçtmiştim

pek anlamam oyun islerinden ama 60 fps iyi degilmi ekran kac hertz ki sonucta
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellisch -- 13 Nisan 2012; 23:27:39 >
  • Yaklaşık oalrak 1. bucuk ay olucak cok memnunum almak sıteyenler bılsın gercekten kalıtelıymıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteros24

Yaklaşık oalrak 1. bucuk ay olucak cok memnunum almak sıteyenler bılsın gercekten kalıtelıymıs

stok kalmadıki :D
  • quote:

quote:

Yaklaşık oalrak 1. bucuk ay olucak cok memnunum almak sıteyenler bılsın gercekten kalıtelıymıs

stok kalmadıki :D

hakıkaten bıtmıs bende sen dıyınce baktım heryerde bıtmıs

ama sunu soylıyımkı 40 gundur kulalnıyorum her acıdan 10 nuamra notebook bu ozellıkelre bu fıyat 1300 almsıtım harıkaydı

MSI ıcın tecrubelerımdne yola cıakrak tasarım ve kaltıesı donanımı cok ıyı zamanında alabılenler sanslıymıs o zaman

:))
  • http://www.novabilgisayar.com/altkategori.asp?ID=783

şansıma i3 lüsü kalmış sadece burda arkadaşlar :)

sizce i3 bu fiyata 1.150 tl vermeye değermi ?

2 gb ekran kartı açıkcası insanı cezbediyor gt540m performansına diyecek yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livedinho -- 24 Nisan 2012; 8:58:01 >
  • ya acıckası soyluyorum bır notebook hıcmı ısınmaz harıka apmsıalr kasa kalıtesındıe soylıyımkı 10 numara tek tusla yedeklemeyıde ıyıce benımsedım

oyun oynamadıkca flım vs ızlerken yada kucuk oyunlar hd3000 devrede oldugundan hıc ısınmıyor buz gıbı

gt540 devreye gırdıgınde oyunlarda ısınıyor oda normal bence

acıkcaıs kullandıkca dahada cok begneıyorum bu urunu 1300 aldık valal muadıllerıne bu ozellıkelre shaıp notebookalrın fıyatlarına bakıyorum gercekten ıyı almısısz y a

10 numara
  • quote:

ya acıckası soyluyorum bır notebook hıcmı ısınmaz harıka apmsıalr kasa kalıtesındıe soylıyımkı 10 numara tek tusla yedeklemeyıde ıyıce benımsedım

oyun oynamadıkca flım vs ızlerken yada kucuk oyunlar hd3000 devrede oldugundan hıc ısınmıyor buz gıbı

acıkcaıs kullandıkca dahada cok begneıyorum bu urunu 1300 aldık valal muadıllerıne bu ozellıkelre shaıp notebookalrın fıyatlarına bakıyorum gercekten ıyı almısısz y a

10 numara

Aynen dostum oyun dışında ısınma sorunu neredeyse hiç yok.
  • quote:

ya acıckası soyluyorum bır notebook hıcmı ısınmaz harıka apmsıalr kasa kalıtesındıe soylıyımkı 10 numara tek tusla yedeklemeyıde ıyıce benımsedım

10 numara

anteros inşallah aletini uzun süre bu şekilde kullanırsın, nazar değecek gibime geliyor :D
  • valla ya nazar degmesın aman:)))
  • quote:

valla ya nazar degmesın aman:)))

oyun oynarken ısınmayan makina dünyada yoktur sanırım önemli olan ısıyı dışarı atmak ki bu bizim makinalarda çok iyi.
  • Dell'in i5 serilerindeki kötü ekran kartı seçimi sebebiyle, MSI, Lenovo veya Asus tercih etmeyi düşünüyorum, ancak MSI ile ilgili birkaç soru var kafamda?

1-) Harddisk sorunundan çok bahseden olmuş, bu durumu yaşamayan kullanıcı var mı aranızda veya yaşayanlar herhangi bir servis ya da bilgisayarcıya sordunuz mu?

2-) Ok tuşları bahsedildiği kadar küçük mü? Yani netbook tuşları gibi mi ok tuşları?

3-) Isınma oyunlarda oluyor demişsiniz. Ne derece oluyor? Yani arkadaşımda Dell laptop var ve ekran kartı Ati 5650, gerçi piyasada yaygın olan modeller arasında 540M'den sonraki en iyi ekran kartı 5650, ama yine de çok çok az ısınıyor oyunlarda. Hani bence ısınma bile denmez ona. MSI kullanıcıları ısınma konusunda biraz daha açıklayıcı olabilirler mi rica etsem?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.