Şimdi Ara

MSI'dan Okula Dönüş Kampanyası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seçili MSI ürünlerinden satın al, 1585 liraya varan ödülleri kap!

Detaylar:
    tr.msi.com
    Okula Dönüş Kampanyası! Değeri 199$'a varan bonus ödül kazanma şansı!
    https://tr.msi.com/Promotion/back-to-school-2020?utm_source=forums&utm_medium=forums&utm_campaign=bts#ProSeries

Promosyon Süresi: 1 Eylül 2020 – 31 Ekim 2020

Talep Süresi: 1 Ekim 2020 – 14 Aralık 2020 arası. Talepler, satın alma tarihinden itibaren en erken 30 gün sonra yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 1 Ekim 2020; 14:45:55 >

• Bu her hafta yaptığınız kampanya değil mi sevgili MSI Türkiye admini? Lütfen sıcak fırsatlarda artık açmayın konu çünkü fırsatlarınız sıcak değil. Yetkilileri göreve davet ediyorum @egm @soylu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Eylülde başlayan kampanyayı firma yetkilisi 30 eylülde mi paylaşıyor anlamadım. Siz zahmet etmeyin firma yetkilisi arkadaşım biz bir aya o kampanyayı çoktan öğrenmiş oluyoruz zaten (20 gün önce gördüm ben bunu gereksiz olduğunu düşündüğüm için paylaşmadım)
  • Adam bir kampanya yapmış; paylaşmayı unutmuş şimdi olmamasından iyidir diyip yayınlamış.

Beğenmiyorsanız çöp falan deyin anladım da çemkirmeye de gerek yok ki. Fazla agresiflik bünyeye iyi gelmez.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Fazla agresiflikten kastiniz Fatih Terim ile ilgili olan yorumlariniz ise cok haklisiniz. Kisi kendinden bilirmis isi, belki terapi falan deneyebilirsiniz veya yoga?

• Kampanya basvurulari yeni acildigi icin bugun paylasiliyor olabilir. Ben de yeni bir msi anakart aldigim icin takip ediyordum. Bence basarili bir kampanya. Eger geri odememi alabilirsem gaming edge wifi anakartim 1400tl gelmis olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

Fazla agresiflikten kastiniz Fatih Terim ile ilgili olan yorumlariniz ise cok haklisiniz. Kisi kendinden bilirmis isi, belki terapi falan deneyebilirsiniz veya yoga?
    20 yıllık profilimden bunu mu bulabildiniz. Halbuki daha derinlerde çok daha fazlasını bulabilirdiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laptop almıştık bir abimize.
    geçmiyor sanırım:(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadece anakartlar için kampanya yok işlemci ile birlikte aldıysanız var
  • Tek fatura şartı kötü oldu dün mecburen ayrı yerlerden aldım şimdi bundan faydalanamıyorum. Birinde anakart var işlemci yok diğerinden de işlemci var anakart yok şans işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

20 yıllık profilimden bunu mu bulabildiniz. Halbuki daha derinlerde çok daha fazlasını bulabilirdiniz.

Alıntıları Göster
    seni neden o kadar önemseyeyim ki? 2 dakika didiklemeyle bu çıktı, o kadar didiklesem iyice rezil olursun muhtemelen
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Seviyeyi de iyice düşürebilirim diyorsun yani. Sen bilirsin kardeş. Hayatta başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Seviyeyi de iyice düşürebilirim diyorsun yani. Sen bilirsin kardeş. Hayatta başarılar.
    kardeş değiliz, sana da iyi şanslar
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt
    Evet ayni donemde islemci de aldim pc topluyodum

• Arkadaşlar hepsiburada ya da amazon üzerinden aldığımızda kendi satıcıları olma şartı var mı ?

Birde tek fatura isteniyor fakat aynı yerden satın alsak bile faturalar ayrı ayrı kesilmiyor mu ? Belirtmemiz mi lazım işlemci ve anakart aynı faturada olsun diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

Arkadaşlar hepsiburada ya da amazon üzerinden aldığımızda kendi satıcıları olma şartı var mı ?

Birde tek fatura isteniyor fakat aynı yerden satın alsak bile faturalar ayrı ayrı kesilmiyor mu ? Belirtmemiz mi lazım işlemci ve anakart aynı faturada olsun diye.
    bence aynı tarihli aynı yerden iki fatura olsa ,beraber resim cekip paylassanda kabul ederler
  • Bencede kabul edilmesi lazım ama sanırım biraz şans işi.Anakart ve işlemcinin ısrarla aynı faturada istenmesi garip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim işlemcim 10700 ( k olmayan model). Şimdi ben bu kampanyadan yararlanamıyor muyum? İkisini de vatan'dan almıştım eylül'de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.