Şimdi Ara

Msı dizüstü oyun pc si tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi bir 3 vakte kadar büyük ihtimal haziran başı gibi bi msı almayı düşünüyorum farklı bi markada olur fakat ilk hedef

oyun ve taşınabilirlik. Bu 2 si çok önemli.

Zamanında üni de iken vaktim çoktu çok takip ederdim gelişmeleri ekran kattıları olsun pc ler olsun şimdi tabiki o kadar vaktim yok.fakat yinede özellikle ekran kartların kaç cigolaty olduğu değil diğer özellikleri ile de ilgileniyorum

Ben yurtsışında yaşıyorum usa duruma göre 1000-1200 dolar arası bi bütçe ayırmayı düşünüyorum

Şimdilik tavsiye etmeyi düşündüğünüz bir msı ve ya başka marka oyun pc si varsa şimdiden araştırmak tartışmk isterim artı eksi yönlerini.

Yalnız burada frys electronic ten alacağım güzel credi scorum var peşin fiyatına güzel taksit yapıyolar ve burdaki makinelerden gözüme kestirdiklerimi zamanla buraya ekliyiceğim.

13.3 pclerin hastasıyım bu da ek bilgi
    Zamanı olan arkadaşlar yardımcı olursa çünkü bi kere alınacak bi makine ve gerçekten çok önemli tam istediğim gibi bir şey almak istiyorum

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç kayme

• Benim o kadar bütçe yok taş çatlasa 1300 diyorum başka önereceğin makine var mı 960 m ile 970m arasinsa 400 dolar fark var değer mi ?

• Şu 13 inç dediğin ne dadlu laptop ya hemen alırdım asljnda ama 13 değil 14 inç 14 çok biçimsiz duruyo

Hem 970 var hem 1200 dolar hem i7 daha bir bilgisayar yok bem oyun manyağıyım ama bana 15 bile büyük geliyo 17 zaten hayvansı ende acer 3820tg var 13.3 bu pc de ne oyunlar oynadım ben rpg hastasıyım dragon age origins 2 ay skyrim 2 ay bu söylediklerim şaka değil küçük ekran beni hiç bir zaman rahatsız etmedi başka bu şekilde bildiğin ama 13.3 olan var mı

Bir de tr garantisi önemli değil çünkü tr ye dönme gibi bi niyetim yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 23 Nisan 2016; 18:01:21 >

• Bu adamlarda finance ediyomuş çok büyük iyilik yaptın bana burdan da alabilirim tr ye dönersem sana bi tane getirrim ahaha şey ama cahilliğimi af buyur sager nasıl bir marka artı adamlar 14 inç sığdırmış ama soğutma nası zamanın en deli kartını taşıyan Hd5650 lı acerimde 13.3 olan 2 soğıtma fanı vardı abileri 14 ve 15 de 1 tane fan yerine cd rom

Burdan tekrwr söylüyorum cd rom dvd rom nedir ya kaçıncı yüzıldayız.

Eğer şimdi bu pcleri bi araştırım iyice ısınma yaparmı yapmaz mı malum. 5 işlemci 3 ekran kartı 500 gb ram olsa amaç yumurta pişirmek değil

• makine bu ya

http://www.xoticpc.com/sager-np8677s-clevo-p670re-p-8653.html

bence başka makine bakmaya yada heyecan aramya gerek yok şu G-sync nedir tam olarak 60 dolar extra istiyolar iyi bişi ise alırım 60 daha zaten almışken diye 32 gb ram a da yükseltirim o da 30 dolar makine 1359 dolar 150 indirimi var ama instant indirim diye galiba 1359 zaten indirimli fiyatı o şekilde bana 60 dolara ekran 30 dolara ram toplamda 1450 dolar yapıyo aman tanrım

çok para üstelik makine eşşek ölüsü gibi ayırca diğer msi lardan ayrıca sager direk olarak üst model olan C Diamond Thermal Compound - CPU + GPU (Cools better than all Compounds soğutma ile geliyo.

ayda 100 ödesem 1.5 sene de biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 24 Nisan 2016; 8:37:05 >

• Kurbanda gelme ihtimalim var yeşilleri hazırla

• jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Bizdeki yeşiller 20 lik kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glaskore kullanıcısına yanıt
    Onlar işe yaramıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.