Şimdi Ara

MSI Dragon Center'la Kusursuz VR Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI'ın forumlarından "cyberpunksoho" nickli okurumuzun VR deneyimleri:

msi global english forum
    MSI Global English Forum
    https://forum-en.msi.com/index.php?topic=274387.0

Uzun bir süre bekledikten sonra, MSI'ın yeni oyuncu dizüstü modeli GT73'ü aldım ve VR oyun keyfine başlıyorum. Başlangıç için HTC Vive siparişi verdim. Yeni VR oyun keyfime gıpta ile bakabilirsiniz :D

Birkaç gün sonra sipariş ettiğim HTC Vive geldi. Paketi açarken kalbim heyecanla çarpıyordu. Belki birileri benim çok dramatik olduğumu söyleyebilir. Vive kitabını okuduktan sonra VR ile oynamaya başlamak için bilgilerimin eksik olduğunu gördüm. VR ortamını kurmak biraz karmaşık bir süreç. Tüm cihazları yerleştirmek yaklaşık yarım saat sürdü.

MSI GT73'den çok memnunum, oyunlardaki VR performansı mükemmel. Bu VR oyununu satın almanızı öneririm, sanal gerçeklik cihazı ile 3 boyutlu uzayda her şeyi boyayabilirsiniz. Bu çok eğlenceli!!!

https://store.steampowered.com/app/327140/

Harika bir VR deneyimi yaşamak için, sistemimiz büyük bir performansa sahip olmalıdır. Benim yeni GT73, kesinlikle VR sistemi ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede ve Steam üzerinde bolca oyun var. Ancak tüm oyunların her sistem için optimize edilmiş olduğundan emin değilim. Yapabileceğimiz tek şey; kullandığımız sistemin en iyi VR performansını verebildiğinden emin olmanız gerekir.

MSI; oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayan Dragon Center yazılımı ile özel bir fonksiyon sağlar. VR Read işlevi, VR performansını artırmak ve akıllıca gereksiz yazılımları kapatmak için oldukça yararlı. Kullanıcılar, ince ayarla sistemin tüm olası seçenekleri incelemek için bir çok çaba harcamak zorunda değil. Sadece VR Ready Tab işlevini açmanız yeterli.

VR Ready işlevini etkinleştirdikten sonra, sistem VR HMD'yi tanıyor ve sistemi otomatik olarak en iyi VR performansı için optimize ediyor. Bu fonksiyon kullanıcıların kolayca kendi VR cihazı bağlayabilmeleri için çok uygun.

Bana göre bu tür yararlı işleve sahip yazılımlar, yeni nesil GT / GS modellerinde yer alıyor. En iyi VR oyun teçhizatını için arıyorsanız, kesinlikle yeni MSI oyun dizüstü bilgisayarlarını kaçırmayın. Sadece VR cihazını takın ve keyfinize bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 23 Eylül 2016; 18:00:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.