Şimdi Ara

MSI Dragon Center uygulamasının sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
8.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu uygulamayı kullanan arkadaslar varsa eminim bu tarz hata ile karsılasmıstır
    Az önce baska konuda açtım ama cevap gelmeyince en son yaptıgım değişikleri ve yuklediğim uygulamaları elden geçirerek sorun nerde bulmaya calıstım

şuanki sorunum şu : pc den özellikle sesli birsey dinlerken takılma ziziziz sesi
    kapat diyince 5 dk sonra veya yeniden baslat diyince 3-5 dk sonra kapanma gibi hatalar alıyorum şuanda

dün aksam hiç birsey yoktu
    dün aksam pc de yaptıgım değişikler
    asusun sitesinden ekran kartımın gpu oc vs yapma programı vardı onu indirmiştim kaldırdım
    sorun düzelmedi
    stream desk üzerine rgb tus atamıstım o rgb lerin dönme hızlarında takılma gibi yavaslama gözüme carptı onu da kapattım ve usb cıkarttım
    ve son olarak yaptıgım değişiklik
    msi dragon center uygulamasından ram anakart kasa vs rgb ayarları yapmıstım
    uygulamayı kaldırdım hata düzelmedi
    ama sonradan dikkatimi birsey cekti uygulamayı kaldırdım ama ayar yaptıgım rgb ler aynı sekilde calısıyor
    program files içinden kalıntıları sileyim dedim sürekli hata verdi
    şimdi uygulamayı tekrar indirdim sitesinden kurayım içine girip kurcalayayım içindeki birsey mi donduruyor pc yi
    ama uygulama yüklenmiyor yani install diyorsun doluyor %100 sonrasında yükleme ekranı kapanıyor ama uygulama yok

yani benim cahil kafam diyorki sorun bu dragon center uygulamasının ayarlarında gizli
    ama yine cahil kafam bu uygulamayı yükleyemiyor :D
    help me pls
    youtube de felan baktım bulamadım yine tek miyim bu ülkede arkadas anlamıyorum
    şu pc yi aldım alalı işten cıkıp geliyorum gece 2 e kadar ıvır zıvır hep bi hata yada yanlıs işlem düzeltip yada uygulama yükle kaldır gibi seylerle zaman geçiyor bi tadına bakamadım deli olacam

bu tarz hata almıs olan varsa lütfen nasıl çözdüler
    ve bu uygulamayı tekrar geri nasıl yüklerim veya tamamen kalıntıları nasıl silerim adım adım anlatırsanız tabiri caizse safa anlatır gibi işlemleri yapayım beynim durdu

• Hayırlı işler pc açılmay şimdi
    😂
    Son yaptığım işlemler
    Başlat a uygulamalar yazdım orada uygulamayı gördüm silinmiş ama orada vardı ordan da kaldır dedim
    Tekrar files girdim kırıntıları silmek için bir kısmını sildi bir kısmı kaldı
    Tekrar yüklemeye çalıştım yine yükleme ekranı doldu ama uygulama gelmedi neyse sonra tekrar deneyim dedim restart attım bi 10 dk civarı oldu sürekli kendine reset atıyor ekran gelmiyor 10 dk ya yakındır 😂
    Kapatıyorum bunun ben ?!&@₺ 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradan aylar geçmesine rağmen pc 2 kez garantiye gidip gelmesine rağmen , internetde sürekli çözüm aramama rağmen
    MSI nın uygulamasının sorunlarını çözemiyoruz arkadaşlar uygulamayı indirip kurmak ayrı bi dert
    kurduktan sonra pc nin kasmaları yavaşlaması bazı anlık hataları ayrı dert
    sileyim deseniz o ap ayrı dert denetim masasında delete yapıyorsunuz donuyor
    dosya klasörünü siliyorsunuz hata veriyor arka plan bütün seyleri kapatıp deniyorsunuz aynı sekilde yani bilmiyorum abi
    hayatımda Intel ve asus dan başka parça tercih etmezdim
    amd ve msi 2lisine geçeyim dedim bilgisayarı kuralı 10 ay olacak
    15 bin civarı para verdik ben 1 ay bilgisayarı kullanamadım 3. kez parçaları söküp gönderecem
    gidiyor garantiye bakıyorlar sorun yok geri yolluyorlar
    takıyoruz birleştiriyoruz start yapıyoruz gerekli uygulamaları yüklüyoruz sadece kendi siteleri üzerinden bi bakıyoruz pc kapanmıyor restart yapmıyor vs vs değişik değişik sorunlar
    yani nasıl sinir bozucu bir durum anlatamam ekran kartını bile güncelleme yaptıktan sonra pc kafayı yiyor abi ne alaka çözüm bulamıyoruz yok böyle birsey

• Merhaba, bende bazi sikintilarimi cozmek icin dolasirken konuyu gordum.
    Pc masa ustumu diz ustumu, parca marka ve modellerini yazarsaniz, daha iyi olur.
    Bu isler pek uzaktan olmaz ama belki fikir verilebilir
    Msi anakartlarda dragon center sikintili calisiyor cok gicik bor program bende tecrubeyle ogrenmis oldum

Soyleki bende x570 edge wifi modeli var.
    Dragon center yuklu hersey calisiyor misal islemci hizini,
    Sessiz 2.8ghz dengeli 3.6 vs caistiriyorsun sessiz kullaniyorum fanlari son belli limite kadar sessiz calisiyor.

3 4 gun once yeni kapali beta olan bir oyun a giris hakki kazanfim valoran oyunu yukleyince restart istiyor ve sonra dragon center sapitiyor cpu hizini ayarliyamiyorum program aciliyor fakan cogu sekmesi yok ledleri ayarlanmiyor vb. Tabi boyle olunca fanlar %100 islemci yardiriyor. Oyunu silince normale donuyor bunun gibi zaman zaman cok sikinti cektim sildim yukledim. Format attim anlatsam roman olur.

Diceim kesinlikle temiz bir format atip. Windows u komple guncelledikten sonra programi kurmaniz program tek basina da calismiyor ilk baslattiginizda msi sdk diye bir ek yukluyor bazen bundan dolayi da yapabiliyor fakan bunu silmesi yuklemesi ap ayri dert o yuzden format onerdim yoksa format bana gore son cere 7,8 sene pc kullanmisligim var format atmadan.
    Sorun tamamen yazilimsal Dedigim gibi detay yazarsaniz daha yararli olur.

Bir onceki anakartimda yuksek derece oc yapmak icin kart izerinde switc vardi zaman zaman bahsettiginiz gibi pc kani gibi oluyordu megerse swich bozulmus aktif oluyormus bende kopru atip onu sokmustum. Dedigim gibi ismini unuttum bu yuksek oranda oc yapabilmek icin anakarti farkli sekilde minimal calistirip oc yapmak icin

Belkide siz program yukleyince buna benzer bir ozellik yazilimsal olarak aktif oluyo olabilir tavsiyem anakartin ozelliklerine kitapciktan tetayli bakin ve destek ten firmayla iletisime gecip sorabilirsiniz.

Fikir verebildiysem ne mutlu umarim sorununuz cozulur.

• laplace66 L kullanıcısına yanıt
    aynı anakrt hocam

msi x570 pro carbon
    amd 3600x
    asus rx 5700 xt rog strix
    samsung 970 evo plus 1 tb
    gskill 16*2 3200 mhz cl 16 32gb
    coolermaster ml240l
    coolermaster mb520
    thermaltake 750w 80+

aynı sorunlar hocam dediğin gibi
    silmesi ayrı dert silinmiyor bi sekilde silsen bile pc stabiliteyi kaybediyor
    program bazen yiyor kafayı
    bende format ile çözüm arıyorum belki 10 kez format atılmıstır
    neredeyse hiç uygulama yüklemiyorum
    eski pc de sürekli kullandıgım basit seyler
    güzel sogutuculu bir sistem fakat testlerde iişlemci sıcaklıgı nerdeyse 90 ı görüyor
    işlemci 2 kez incelemeye gidiyor sorun yok die geri geliyor
    anakart 2 kez gidiyor sorun yok die geri geliyor

ben her gelişinde macun yenileyip bazen az macun ile bazen fazla macun ile deniyorum sonuc aynı
    ekranda kasılmalar vs aynı
    en son 1 hafta önce geldiler testten ramlar değişti bu sefer
    pc yi açtım pc bosta dururken hata vermeye basladı beyaz giri çizgiler ile doldu ekran 30 sn civarı sonra düzeldi
    pc kapat diyorum kapanmıyor ekran gidiyor kasa acık
    restart diyorum atmıyor 10 20dk arası bekliyorum sonra kendim kapatıyorum
    gibi gibi
    sistemi tekrar bi daha son kez format atayım dedim şimdi attım suanlık bi sorun gözükmüyor içimden test felanda yapmak gelmiyor korkuyorum :D
    birazdan ona geçecem biraz kullanmaya baslayacam bakalım sorunlar devam edermi bilmiyorum

msi sitesine yazdım
    vatan a 2 kez mail attım sikayet olarak
    dedim gidip geliyor ürünler siz sorun yok diyorsunuz o en son aldıgım ekran hatasını cekmiştim onu attım , bu sizden sorun yok die gelen ürünün ilk 1 saat içinde verdiği hata diye yazdım
    msi ve vatandan dönüş yok henüz
    ben anakart da sorun olabilir düşüncesindeyim slotlarda devrelerde vs bi anlık hata mı olusuyor bilmiyorum ama tahminimce anakart kaynaklı
    nete koydum satılıga işlemci ve ankart için
    bir cok kişi yazdı almak istiyor fakat bi tarafım satma diyor
    satsam aynı sistemi kurmak için intel e geçsem birde en az 1-2 bin arası para cıkacak cepten ,
    biraz daha dolu gelişmiş bir sistem kurayım desem aynı 2 -3 bini görecek gibiyim ondan satmak da içimden gelmiyor ne bilim böyle kararsız bi sekilde arada kaldım
    fakat msi radeon amd bu 3 lü yü ilk defa kullandım bu 3 ünden birinde sıkıntı oldugu kesin ama hangisi bilmiyorum tek bildiğim bir gerçek var yaşarsak nasip olursa ilerde bu denli yüksek bir sistem kurmaya niyetlenirsem intel nvidia asus 3 lüsünü tercih edecem

• Cok iyi anliyorun tabiki herseyden olabilir ancak
    Islemci ram ve ekran ksrtindan olussgini sanmam
    Ekran karti amd tabanli iyi yazilimi stablil

Ama su lanet olasi dragon center i msi in biran once degistirmesi gerek.

Soyle ornek veriyim ben kurulum yapip dragon center i kursuktan sonra calisir halde sonrasinda yuklesigim brogram uygulama vb. Gibi sonrasinda d.center i kontrol ediyorun calisiyomu diyer her seferinde aliskanlik oldu. Baktim bir program bozuyo hemen siliyorum, cile resmem

Bence boyle bi test et belki test icin farkli bir uygulama kuruyorsan cakisiyo olablilir. Bios guncellemelerini de yap mutlaka ve bios ayarlarina emin ol

Baktin olucak gibi degil sat sadece anakarti.
    Asus x570 bir anakart al anladigim gaming pc amac
    Bir tik altini alsanda sikinti degil elindeki kart ust sekment
    Oc. Ye uygun Oc.yapip dunyayi kurtarcak halin yok :D zaten tilt oluyorum karsiyim, tamamen pazarlama taktigi

Okadar para ver kart muazzam gel gor ki yazilimi sanki internet cafeciye yaptirmislar cop.

Burda ben amd ye laf edemem ekran karti islemcisi yapmis adamlar. Gayet basarili malesef msi kardesimiz yazilimli yapamamis

Insallah cozulur, insan uzuluyo para verip keyfini suremeyince,

Belki yardimci olamasamda dertlesmek keyifli

• laplace66 L kullanıcısına yanıt
    evet benimkide format sonrası calıstı o yazıyı yazdıktan sonra gitti :D suan kafasına göre ısıkları da bazen yakıo kasa bazen yakmıyor
    programı acıyorum
    sdk mı nedir onun için waiting for sdk initialization diyor
    altında exit var
    bu sekilde kalıyor uygulama menüsüne giremiyorum
    ya kapatacan ya beklicen böyle
    bekliyoruz ama hiç birsey değişmiyor yani yine gitti
    ama bu sorunu sorun olarak kabul etmiyor teknik servis
    msi e de mail attım
    sitesindeki 2 3 mail adresine cc yapıp yolladım adamlar cvp da vermio
    bios güncel
    ve test etmedim pc yi test programı yüklemedim
    sadece silkroad oyunu yükledim o kadar
    birde logitech kamera programı ve streadm deck ama bunları yuklemeden dede gitmişti zaten ve kaç sefer kapatıp açtım geri gelmio uygulama da
    nedense bu uygulamayı kimse kullanmıyor
    veya kullananlar sorun yasamıyor bilmiyorum ben nette bunla iligli sorun yasayan kitleye ulasamıyorum
    insanlar rgb ayarlarını nerden yapıo bilmiorum

sırf bu sorunu çözebilmek için ben sistemimi parçalayıp 3 farklı yerden parçaları aldım
    3 farklı yere parçalarımı gönderip gelmesini bekledim
    ve aylarca sürdü bu işlemlerim
    kargoda zaten malzemelerimin kutuları harabe oldu ki ben cok önem veririrm aldıgım pc parçalarının 6 7 yıl öncesi parça kutularım bile yep yeni durur titizimdir o konuda ama düşün kutu gitti ben malzemelerim saglamsa bile o teknik servislerde ne oluyor ne bitiyor :D allaha emanet :D düşünüyorum yani

ne olacak bilmiyorum anakart için msi ye ulasmaya calısacam yine olmazsa satacaz artık ne yapalım bu sekilde sürekli ugrasmaktan bıktım

en azından benim gibi biri oldugunu görmek güzel :D her ne kadar kötü olsada durumumuz :D dünyada tek değilim :D:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar
    Ayni sorunlar bende. Şu ana kadar 30 yakın bilgisayar topladım ve hep İNTEL. İlk amd tabanlı bilgisayarım. Açıyorum video ve ses kesik kesik ve çok yavaş çalışıyor. Kapatıyorum 5 dk.....10 kasa çalışmaya devam ama ekran kapalı. Ben ekran kartına takmıştım. Windovsu yeniden yükledim sorun ayni. Bu gün windowsun en son sürünümü yükledim bir nebze rahatladı video ve ses ama kapanmıyor. Tek tek kontrol ettim parçaları kabloları....nanay. Bir kuçak para heder oldu.
    Sisteme gelince : Anakart : MSI MPG X570 gaming procarbon. CPU : Ryzen 5 3600 Ram : Corsair Vengeance pro 2x16 3600 M2. Adata XPG8200 pro 512 GB Soğutma Gamepower ICEberg 240 ssd:James Donkey JD960 GB Ekran kartı : MSI Nvidia GeFOrce GTX!&&= gaming X 6GB 192 bit. En son ekran kartı aldım ve BİOS güncellemesi yaptım. Sorun ondan sonra çıktı. Ekran kartı ve BİOS güncellemsinden önce bu bilgisayar ucuyordu. Kapanma açılma video oynatma harika. Yedim kafayı :)) En son bu gün Windows yüklemesinden sonra BİOSU sıfırladım. Video ve ses oynatmada sorun kalktı ama kapanmıyor. Takacağım bir şalter masaya ;) Çözemedim gitti. Bir gün adım adım ilk toplama aşamasını yeniden yapacağım belki bulurum çözümü

• mizar62 M kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardesim gel bizim tarafa bak sakın ola kartı veya işlemciyi garantiye yollama bosuna zaman kaybı benim gibi saga sola mesaj atıp da bekleme o da zaman kaybı cunku sorunu anlamıyorlar yada anlamak istemiyorlar bu sorunun çözümü yok
    bu tarz aynı sistemi kuran kişiler pek anlamıyor veya dikkat etmiyor
    yada binde bir sorunsuz calısan denk geliyor :D

benim kendimi avuttugum çözümüm şu
    dragon center uygulamasını kur
    extrem performans aç
    game modu off yap dragon center içinde + bios da
    bu sekilde dragon center kendi auto oc modlarını devreye sokuyor düşük puanlamada stability saglanıyor
    cinebench testi yapıp 3900 4k puan alanları görünce sinir krizi geçirme :D tekrar intel sistem kurunca o puanlara ulasırsın :d cünkü dragon center u puanlaara izin vermiyor :D

dragon center iyi kurcalayıp manuel oc modunda kendin v ayarlarını yapıp deneme yanılma yapabilirsin ben bulasmadım o işe düşük puanlama ile böyle gidiyorum malesef

• dragon center kadar uyuz baş belası bir program yok.Birgün durduk yere işlemci hız ayarları bozuldu, stabil olmuyordu sürekli 4.3-2.2 ghz arası dolanıyordu.Silip tekrar yüklemeye çalıştım dragon centerı olmadı iyice bozuldu.Format attım değişen hiçbirşey olmadı sadece customize dan girip kendim ayarlayabilir duruma geldim diğer hiçbir seçenek çalışmıyor.Bios güncellemesi yaptım bu seferde cpu sıcaklık değerini göstermiyor.Hiçbir işe yaramayan sinir bozucu belkide işlemciyi bozacak bir program.Neyapıcam nasıl düzelicek bir fikrim yok
  • Ebbuğra E kullanıcısına yanıt
    malesef duzelmio servis de m.h de sallamıor
  • Benim de önceden fan RPMlerini ve CPU-GPU sıcaklığını kontrol ettiğim uygulamaydı. AVG antivirüs indirdikten sonra hiçbir özelliğini kullanamaz oldum. MSI desteğe yazdığımda yeni sürümünün indirme linkini gönderdiler ve AVG antivirüsü kaldırıp öyle denememi söylediler. AVG antivirüsü kaldırdığımda problemim çözülmüş oldu. Uygulamayı eskisi gibi kullanabilmeye devam ettim. Ve bilgisayarın kendisi de rahatladı, CPU kullanımı azaldı.

• ankatik kullanıcısına yanıt

ben sattım kurtuldum :D

• MSI z490 tomahawk almak üzereydim Asus rog z490 alıcam zaten 2 si arasında gidip geliyordum msı yetkileri belki okur diye yazıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.