|
MSI dünyanın ilk 240Hz OLED dizüstüsünü duyurdu
-
-
2K 240 Hz Oled ekranlı bir notebooka hayır demezdim. 4K da olabilir ama enerji tüketimini minimum tutmak adına 2K olarak çözünürlüğü konfigre ederdim.
-
ne yüksek fiyat etiketi sayın editör. adamlar bunu 2 asgari ücretle alıyor. batı için uygun bizim için ulaşılmaz şeklinde yazmalıydınız
-
Fiyatlara bak maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8K beklerken hala inatla 2K ekranı çıkarmaya devam ediyorlar
yıllar önce laptopta 4K ekranlar vardı baktılar aa biz naptık der gibi hemen ortadan kaldırdılar
-
burn-in olur mu acaba
-
Yurt dışı için 3400+vergi dersek 3,600$ diyelim
3600 dolara 100$ steam cüzdanı ne demek ağam bizimle eylenir:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sakala bak allahım yarabbim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4k ekranlı bir 3080to mobile ile 50fps civarı zor alırsın pek mantıklı değil 3080ti mobil 3060ti civarı hatta daha düşük bir ekran kartı hatta içindeki işlemci 3080 çipi bile değil (genelde cut lanmis işlemciler kullanırlar ama 3080ti daki islmeci direk başka bir işlemci)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enerji ve performans konusunda handikap yaratacağı için ilk tercihim 2K 240 Hz Oled olarak belirtmiştim yorumumda. Ekran 4K konfigürasyonuna sahip olsa bile yine 2K çözünürlükte kullanırdım.
-
3399$ buraya 3399 euro olarak gelir. malesef asgari ücret x 2 ile de alamıyoruz.
1300 euro olarak koyunca 3900 euro ile 2,5 asgari ücret yapıyor. bu yüzden ben de bu makina için 2,5 asgari ücret gömmeyi pek akıl karı görmüyorum.
-
Hocam istersen dön vatanına. Bizi kıskananların memleketinde yaşayıp 2,5 asgari ücret gömmek istemezsen gel burada biz 15 asgari ücret gömüyoruz
-
gene mi aynı muhabbet. buraya geleli 5 sene oldu. 5 sene sonra eşimin eğitimi bitince Bulgaristan'a yerleşicem. Eşimin evleri toprakları var orada. için rahat etti mi? Almanya eski almanya değil. lağıma dönüyor günden güne.
-
O eskidendi Artık mobil gpular masaüstü gpuların bile üzerinde FPS verebiliyor.3080ti 3070 bilgisine nerden ulaştın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X