Şimdi Ara

MSI EX 610 mi yoksa ne tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abime bir laptop alcağız genel olarak internet, film için kullanılacak..
    Arada bir de oyun olabilir..

Özellikle Wireless'ı çok güçlü olması önemli..
    Pek bir bilgim yok bu konuda o yüsden sizlere danışmak istiyorum..

Benim aklımda MSI EX 610 model notebook var..

Sizlerin de görüşlerinizi alabilir miyim?
    Fiyat aralığı 1000-1250 YTL civarı olabilir..

F/P anlamında en iyi laptop hangisi şuanda?

Yardım ederseniz sevinirim..
    NOT: İlla MSI olacak diye bir şeyimiz yoktur..
    Her türlü marka ve yoruma ihtiyacım var..

• Yok mu arkadaşlar bir tavsiyesi olan..
  • msı dan uzak dur başka birşey demiyorum

özellikleri çok iyi olabilir ama çok sorunlu marka garanti süresini doldurmadan bozuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 28 Nisan 2008; 20:13:44 >
  • Çok teşekkür ederim değerli yorumun için..
    Peki bana bir önerin var mı bak şu model çok iyi bunu alabilirsin diye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

msı dan uzak dur başka birşey demiyorum

özellikleri çok iyi olabilir ama çok sorunlu marka garanti süresini doldurmadan bozuluyor

o nasıl bir genelleme anlamdım doğrusu..kaç tane aldınız da garanti süresi içerisinde bozuldu...sonuçta laptoplarda kullanılan donanım hemem hemen aynı ve dediğiniz şey her türlü markada olabilir
    *arkadaşım modelle ilgil ayrıca bir topic var zaten..yorumları bir oku istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekale -- 28 Nisan 2008; 22:13:01 >
  • Bu modeli sevdim ben zaten..
    Benim istediğim yani atıyorum OEM'de işlemci de E6750'de karar kıldım diyelim..
    Ama E8400 daha iyi..

Bunun gibi..
    Anlatamadım gerçi ama yani bundan iyi ama aynı fiyatlarda birşeyler varsa diye açtım konuyu..
  • quote:

saçmalamışsın
  • quote:

Garanti süresi dolmadan bozulursa bizim gibi servise yolarsın 1 ayda tamir olmazsa yeni ürün veya para iade alırsın merak etme...

bozulcaksa garanti süresi içinde bozulsun ki elinde patlamasın. 2 yıl dolduktan sonra bozulursa tüh be garanti bitti makina bozuldu dersin o zaman asıl.
  • fan sesi ve performans istiyorsan süper bi ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 5 Haziran 2008; 15:15:56 >
  • hocam bende msı ex610 aldım ama hiç bir sorunu yok nedense bu laptopları kötülüyorlar oyun flim vb gibi şeyler için mükemel benaldım ama sorun cıkar diye hi korma bence msı ex 610 almadıı tavsiye ederim çok güzel bir laptop ama iyinede sen biirsin.
  • arkadaşlar bende bir laptop alacağım kullanan arkadaşlardan rice ediyorum aşağıdaki linkteki laptoplardan hangisini tavsiye edersiniz hangisinin performansı iyidir.lütfen yardım edin:.

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1473.0054 bumu?

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1379.0209 yoksa bumu?

anakartları aynı ekran kartları değişik bide işlemcisi değişik.

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkzenk

fan sesi ve performans istiyorsan süper bi ürün

Arkadaş bu nedemk oluyor şimdi fan sesi derken fan çokmu sesli çalışıyor?
  • valla ex610 nun ekran kartı işlemcisi ve ram i daha iyi oyun falan oynucaksan msi tercih edebilirsin.msi ın tuş takımları çok dar ama alışılmıcak bişey değil toshiba ise yeni kasa tasarımı ile göz dolduruyor.kesinlikle şu diyemezsin ikiside iyi makina tercihe göre alınmalı.
  • dostum o fiyata aynı özelliklerde diğer markaların modelleri daha pahalı ex610 bende kullanıyorum hiçbir şikayetim yok
  • cevaplarınız için teşekkür ederim toshiba marka olarak çok güzel ben 4 senedir satalit marka kullanıyorum üstelik celeron işlemcili hiçbir şikayetim olmadı hemde fanını temizlemek için 2-3 defa söküp tektım makinayı hiç bir şey olmadıçok sağlam..ama yeni bir makina almanın zamanı geldi..
    msi de fena bir marka değil formdan takip ettiğim izlenimlere göre baya iyi ex610 un artıları ekran kartı harici ve işlemcisi de 2.0 ghz vede HDMİ var
    toshibada güzel kamarası ses sistemi, marka, kalite yeni bir model dizayn olarak güzel..
    karar vermek çok zor ama ben msi nin daha performanslı çalışacağına inanıyorum hemde 100 ytl daha ucuz birazdaha beklesem daha da ucuzlarmı acaba?
  • msi ex 610 kullanıcısıyım çok memnunum tavsiye ederim...
  • Çok araştırdım. Bilgisayarcılar da öneriyor bunu. Bende alacağım. Alınca yorumlarımı yaparım.
    Ayrıca MSI başka model bir leptop vardı arkadaşın. 7/24 hiç kapatmadan işlem yaptık. nerdeyse 1 ay böyle çalıştı. Sonra reminde sorun çıktı. Garantiye yolladık remi değiştirip kısa sürede geri yolladılar. Şuanda sorunsuz çalışıyor. MSI kötü bir marka değil ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCentOS -- 17 Haziran 2008; 12:09:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.