Arkadaşlar merhaba notebookumdan ilk açılışta fandan acayip ses geliodu servise verdim geldi ses gitmişti ama bu sefer de sıcaklık değerleri artmaya başladı.Önceden ses yapıodu ama bu kadar ısınmıyordu acaba fandamı bir sorun var ? yada başka birşeymi ,ilk açılışta core 0 ve core1 45-50 arası seyrediyor zaman geçtikçe ısınıyorlar.gpu yani ekran kartı ise 55-56-57 den aşağı düşmüyor boştayken.aşağıda farklı durumlarda farklı programlarla ölçtüğüm değerler var .Görüşlerinizi bekliyorum,teşekkürler...
Bunlar dünkü ölçtüğüm değerler : Ortam Isısı : 19-20 C Sistem çalışma zamanı : Yaklaşık 3 saat
Sistem boşta webde sörf yapıyorum.
sıcaklık aniden yükseliyor.
Sıcaklıkta dalgalanmalar var anlamıyorum.
Bunlar da bugünkü ölçümlerim Ortam Isısı : 19-20 C Sistem çalışma zamanı : Yaklaşık 3 saat
Sistem boşta webde sörf durumu
Film izlerken :
netten video izleme :
oyun yuklenirken :
oyundayken :
oyun sonrasi :
Sizce ne yapmalıyım işler yolunda mı sizce ?
Görülerinizi esirgemeyin lütfen
bence normal
kendi pavilion dv6680imle karşılaştırdım yaklaşık 5-6 derece yukarıda makinan ısı olarak ben makinemde ısı olarak ellerimde kullanırken herhangi bir probrlem hissetmiyorum gayet normal geliyor bana ama sen hala kendiini tereddüt içinde hissediyorsan ve laptop açma konusunda endine güveniyorsan aç dağıt daha sonra işlemci fanını güzelce bi temizle tozlarda arındır derim açmışken donanımlarıda tozlardan arındırırsın ama bence şuan için gereksiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme